|
|
|
#11 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
#12 |
|
Nuri abi kar değil dolu yağsa tipi de kopsa orda olacaz
![]() Senide aramızda görmekten onur duyarız abi saygılar |
|
|
|
|
|
#13 |
|
KATILIMCI LİSTESİ :
1. M. Serkan İNANÇ 2. Mustafa KÖŞKEROĞLU 3. Fırat OĞRU 4. Erkan UZUNER 5.Selçuk TERZİ |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Üniversite imtihanı olduğundan dolayı Aranızda olamayacağım.
Kesikköprü de olacak arkadaşlara keyifli eğlenceler dilerim.... |
|
|
|
|
|
#15 |
|
bence bu nisan bir şakası olsa gerek ,turna için bu kadar acele etmeye gerek sular daha soğuk olduğu için balığın çıkacağını zannetmiyorum.yinede giden arkadaşlara rasgelsin şansınız bol olsun
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
6.Yusuf ardahanlı
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Bu hafta çalışmasam bende gelirdim kaçmaz dı aslında dostlarla birlikte avlanmak. Sağlık olsun başka zaman inşallah ...
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
KAra hemi de
![]() Alıntı:
İnşallah... Bak geçen gidemediniz, ben gidip, üstelik Çanakkale'de kalkan tuttum... Şimdi de gidemezseniz Çanakkale'den size dev turna raporları yollarım Allahıma... Demedi demeyin...
|
||
|
|
|
|
#19 |
|
% 12 ihtimalle ben ve okyanusyalı (Ayhan EKİCİ ) bizde ordayız.
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Değerli arkadaşlar,
Bildiğiniz üzere 01 Nisan 2012 günü tüm yurtta Doğal alabalık ve Turna Balığı zaman yasağı bitiyor.... Bugün bir çok arkadaşımıza hafta sonu ne yapalım diye sorduk. Hemen hemen herkes Kesikköprü' ye gidelim dedi. Dolayısıyla 01 Nisan 2012/pazar sabahı tüm dostlarımızı Kesikköprü Barajındaki Dede Oğuz' un mekanına bekliyoruz... Yani 01 Nisan sabahı KESİKKÖPRÜ' deyiz.... KATILIMCI LİSTESİ : 1. M. Serkan İNANÇ 2. Mustafa KÖŞKEROĞLU 3. Fırat OĞRU 4. Erkan UZUNER 5. Selçuk TERZİ 6. Yusuf ARDAHANLI 7. Hakkı HARMANCIK 8. Ayhan EKİCİ |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Sponsorlar | ||
|
|
|