|
|
|||||||
| Planlanan Tatlı Su Organizasyonları Bu Bölümde Yeni Bir Tatlı Su Organizasyonu Düzenleyebilir, Düzenlenen Bir Organizasyona Katılabilirsiniz |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
01 Nisan 2012/Pazar Günü Kesikköprü' de Buluşalım.
Değerli arkadaşlar,
Bildiğiniz üzere 01 Nisan 2012 günü tüm yurtta Doğal alabalık ve Turna Balığı zaman yasağı bitiyor.... Bugün bir çok arkadaşımıza hafta sonu ne yapalım diye sorduk. Hemen hemen herkes Kesikköprü' ye gidelim dedi. Dolayısıyla 01 Nisan 2012/pazar sabahı tüm dostlarımızı Kesikköprü Barajındaki Dede Oğuz' un mekanına bekliyoruz... Yani 01 Nisan sabahı KESİKKÖPRÜ' deyiz....
Konu M.Serkan İNANÇ tarafından (27.03.12 Saat 07:28 ) değiştirilmiştir. Sebep: . |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Nihayet hasret sona erdi pazar gününü iple çekiyorum akşamdan bile gidebilirim gece 24:01 de hemen oltayı atıcam
![]() ![]() Maksat dostlarla biraraya gelmek yoksa balık zamanı değil bol katılım olmasını temenni ederim |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Haftasonu ne yapsam diyn düşünüp durmuştum en sonunda köyüme gidip büyüklerimin ellerini öpeyim dedim, ordan barajlar yakın bize bakayım neler var? Akyar barajı tamamen buz altında değil olta taş atsanız suya değmiyor eyrekkaya kısmen buz kurtboğazı büyük ölçüde çözülmüş kesikköprüyü pazar görürüz inşallah, biz açalımda balıkların acelesi yok gibi bu sene, en son yemleme organizasyonunda biraraya gelmiştik pazar görüşmek üzere...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Balıkları çekince hemen ultrason yaptırın. Hamile balıkları geri bırakın.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
01 Nisan 2012'de KESİKKÖPRÜ 'de tüm dostlarla buluşmak üzere orada olacağım..
|
|
|
|
#6 |
|
Kar yağacak
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Bi aksilik olmazsa inşallah bende aranızda olacağım.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Keşke yanınızda olabilseydim, hepinize rastgelsin.İyi eğlenceler.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
01 Nisan 2012 güzel bir tarih şaka gibi ama gerçek sezon başlıyor...
Tüm dostlarımızı kesikköprüde görmek istiyoruz, Balık Bahane, dostluk şahane. Mangalımızı, semaverimizi yakalım sımsıcak çaylarımızı yudumlayalım. Turnaların yalnız olmadığını onlara hissettirelim. KATILIMCI LİSTESİ : 1. M. Serkan İNANÇ 2. Mustafa KÖŞKEROĞLU 3. Fırat OĞRU 4. Erkan UZUNER |
|
|
|
![]() |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Sponsorlar | ||
|
|
|