|
|
|
#1 |
|
Selam...
değerli site yöneticileri ve değerli üyeler.
benide aranıza kabul ettiğiniz çin sizlere teşekkür ederim.kısaca kendimi tanıtayım. ben yunus beyhan 17.07.1982 malatya doğumluyum.evli bir çocuk babasıyım.lise mezunuyum.istanbul sultangazide ikamet etmekteyim.tekstil sektöründe konfeksiyon yan ürünleri pazarlama ve satışıyla ilgileniyorum.amatör balıkçılıkta henüz çok yeniyim.yaklaşık 2.5 aydır bu işe gönül verdim ve daha yolun çok başındayım.sizlerden ricam sakıncası yoksa balık avlamayla ilgili her konuda bana yardımcı olursanız çok memnun olurum.şimdiden ilgi ve alakanızdan dolayı teşekkür ederim...
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yusuf kardeşim ailemize hoş geldin..
Emin ol burada aradıgın dostluğu ve sıcak ortamı bulacaksın bende yeni üye sayılırım burda 2009 un 7. ayında üye oldum bu sıcak ve dost canlısı ortama !! bir çok siteyi arastırdım ve burda olmaya karar verdim çok usta abilerimiz ve kardeşlerimiz var inan her türlü destek ve bilgiye burda ulaşabileceğine inanıyorum. Kalıcı ve katılımcı olman dileği ile kucaklıyorum hoşgeldin sefa getirdin RASGELE.. Yanlız, birde sana ait bir resim koyabilrsen avatarına çok daha faydalı olacağına inanıyorum.. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
teşekkür ederim
çok teşekkür ederim selçuk abi.söylediklerine bütün kalbimle katılıyorum.tanıştığımıza çokm sevindim.abi resim koydum ama görünmüyomu acaba.
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#5 |
|
Merhaba Yunus Arkadaşım
Tabii ki hepimiz elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağız. Aramıza hoşgeldin. Saygı ve Sevgilerimle |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yunus ailemize hoşgeldin.emin olki burada öğrenmek isteğin her türlü bilgiyi bulabilirsin.
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Öncelikle aramıza Hoşgeldin Keyifli vakitler geçirmemiz dileğiyle her türlü sorunu buraya yazarsın bizde cevaplarız !!
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Yunus bey aramıza hoşgeldiniz
|
|