|
|
|||||||
| Tatlı Su Av Teknikleri Tatlı su balık avında kullanılan teknikleri burada paylaşabilirsiniz |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
arkadaşlar hayırlı cumalar turna avında atçekte favori yeminiz hangisi herkesin bir favorisi var sizin hangisi kaşık mı rapala mı yoksa sasi mi hangi modeli benim geçensene favorim sarı turuncu Acme Little Cleo® Spoons kırık desenli sizin hangisi
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Sığ sular için özellikle Karakeçili tarafında otluk bölgeler için aşağıdaki voblerden başka birşey götürmem..
Strike Pro SP-120 ![]() Diğer avlaklarda ise hiç boş çevirmeyen ve derin sularda üstüne yem tanımadığım spinner modeli ise aşağıdaki moddellerdir. Bluefox Vibrax 710-711 |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Tek geçerim 10 cm beyaz dude yi
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Strike Pro SP-120
![]() Şunun yedeği vardı demi sende |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Hüseyin abi ben kargadan abaşka kuş tanımam.Sasi der sasi söylerim.Hatta yeni bir sey deniyeceğim önümüzdeki hafta şamandıralı olta yapıp yem olarakta sasi kullanacağım.Nasrettin Hoca gibi yani ya tutarsa.
![]() :?
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Turgay abimin dediği gibi bence de 10 cm beyaz dude...
Çünkü Kesik Köprüdeki Yarışmada yakaladım balığı 10 cm BEYAZ DUDE ile yakaladım... O da bana 1.'liği getirdi... Tavsiyen için teşekkürler TURGAY Abi... Konu aliterzi_06 tarafından (11.04.08 Saat 12:39 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Sen o işi geç bir kere birinide evde bırakayım deme sakın
Getir yedeği olsun mutlaka tam balık almaya başlarsın kırılır dökülür ne olur ne olmaz |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Şu 10 cm lik dude neymiş bi bakalım bizde yokda
resmi varmı acaba mr dudenin?
|
|