Alıntı:
esrarengiz_43 Nickli Üyeden Alıntı
selamualeyküm kütahyam hayırlı günler arkadaşlar küçükyalıdan selamlar
|
Aslan kardeşim. Öncelikle böyle bir fırsat bulup nete girebildiğine çok sevindim. Tabiii yemini ettiniz çıktınız çarşıya. Haydi hayırlı teskereler diliyorum sana.
Alıntı:
Son_Yolcu Nickli Üyeden Alıntı
hayırdır başkanım nereye...biz evde miskin miskin oturuyoruz siz geziyorsunuz valla....neyse hele bi şu sınav bitsin. bende başlayacağım gezmeye...
|
Canım kardeşim peşimize takılanlara aracın arka koltuğu herzaman boş. Bunu defalarca söyledim fakat takılan yok. İstediğin zaman gel.
Alıntı:
43_apocann_91 Nickli Üyeden Alıntı
gürkan abi benim t-shirt kara borsaya düşmediyse ben gelip alem onu nasıl yapalım???
|
Senin malzeme arabanın bagajında emanette, fakat emanet ücreti baya yüklü olacak.
Alıntı:
MISTANBAYER Nickli Üyeden Alıntı
Selamun aleyküm,
Başkanım benim için uygundur,eğer sen fırsat bulamazsan pazar pazartesi ne gün olursa bir Kütahya organızasyonu olabilir.Yarın görüsürüz selamlar.
|
Sayın abim. Toplantı mahiyetinde yapacaksak. Perşembe en uygun gün olur diye düşünüyorum. İcabında Eskişehir ekibininde perşembe günleri olduğu için ikisini birleştirme imkanımız olur diye düşünüyorum. Hisar kalesi çay bahçesi uygundur sanırım. Genede sizlerin görüşlerine saygım sonsuz. Ilıcada olabilir. Hatta ve hatta porsuk barajının kenarı bile olabilir. Evdeki semaverleri götürüp orda çay yapabiliriz.