Anasayfaya Git!

Go Back   Balık Avı ve Amatör Balıkçılık Oltacılar.Com Bölge Grupları & Organizasyonlar Tatlı Su Organizasyonları Gerçekleştirilen Tatlı Su Organizasyonları

Uyarılar

HEM KENDİ SAĞLIĞIN HEM DE AİLE BİREYLERİNİN SAĞLIĞI İÇİN EVDE KAL, SAĞLIKLI KAL

Gerçekleştirilen Tatlı Su Organizasyonları Gerçekleştirdiğiniz Tatlı Su Organizasyonları Hakkında Herşeyi Burada Paylaşabilirsiniz

Seçenekler Stil
Alt 13.05.11, 19:43   #131
Peker KAYA

Peker KAYA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Peker KAYA
Memleket:Ankara
Kan Grubu: B Rh (+)
En İyi Avı:
Referans:
Peker KAYA will become famous soon enoughPeker KAYA will become famous soon enough
herkese selamlar.
hani bir laf vardırya "anlatılmaz yaşanır"evet bu sözün tam anlamıydı.
her şeyin süper olduğu bir organizasyondu.
SERKAN başkan başta olmak üzere bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Peker KAYA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.05.11, 23:28   #132
Mustafa DEDEMLİ
Üye

Mustafa DEDEMLİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Mustafa DEDEMLİ
Memleket:İSTANBUL
Kan Grubu: 0 Rh (+)
En İyi Avı: TUTMAYA ÇALIŞIYORUM
Referans:
Mustafa DEDEMLİ is on a distinguished road
Bu organzasyonda emeği geçen tüm arkadaşlarımızı kutlarım.Herşey güzeldi.Havanın sğok olması bile yüreklerdeki heyecanı ve azmi engelleyemedi.Kupa kazanan arkadaşlarımızı da kutlarım.Tahmin ediyorum ki evlerinin en güzel köşesini süslemiştir bile.
Oltacılarder yönetimini ve organizasyonda görev alan arkadaşlaerımızı tebrik ederim.

Alıntı:
remorg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Keşke daha uzun kalıp yarışmak kısmet olsaydı.
Akşam kısada olsa uğrayıp dostlarla muhabbet gibisi yok.
Herşey gönlünüzce olsun.
Bir kaç poz fotoğraflarınızı gördüm ama sizleri alanda göremedim.Tuncer Sakaryada görüşmek üzere.

Mustafa DEDEMLİ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.05.11, 08:37   #133
Ferhat AYAS
Üye

Ferhat AYAS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Ferhat Ayas
Memleket:Sakarya-ANGARA
En İyi Avı:
Referans:
Ferhat AYAS is on a distinguished road
Merhaba,

Yarışmaya aksiliklerden dolayı sabaha karşı gelmiş olduk. Bu yüzden Gece organize edilen eylence vede sohbet kısmını kaçırmış olduk. Lakin kısa sürelide olsa, sizlerle görüşmek ve (UZUN SÜREDİR YAŞAMADIĞIM İÇİN UNUTMUŞ OLDUĞUM ) ankaranın AYAZINI hissetmek nasip oldu

Emeği geçen Tüm arkadaşları tebrik ediyorum, ellerinize, emeklerinize sağlık, Bir dahaki org görüşmek nasip olur

Ferhat AYAS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.05.11, 14:16   #134
Onur ADIGÜZEL
Üye

Onur ADIGÜZEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Onur ADIGÜZEL
Memleket:Sakarya
En İyi Avı:
Referans:
Onur ADIGÜZEL is on a distinguished road
Gerek maddi olanaksızlıklardan gerekse yoğun iş yükü sebebiyle aranızda bulunamadım. özür dilerim, cezamı Serkan başkan kesebilir.

Ben bu yarışmada emeği geçen, işin ucundan bile olsa tutan kim varsa ayakta alkışlıyorum... Nice yarışmalarda görüşmek dileğiyle...

Onur ADIGÜZEL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.05.11, 18:22   #135
Fedai ERDEM

Fedai ERDEM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Fedai ERDEM
Memleket:Ankara-Kayseri
En İyi Avı: İyi Olsun Dünya
Referans:
Fedai ERDEM will become famous soon enoughFedai ERDEM will become famous soon enough
Alıntı:
ertan_06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Orada olmak ve bu güzel ortamı görmekde bize yeter her ne kadar balık tutamasakta, ödül alamasakta, çekiliş yapılıpta binlerce hediye arasından 1 çekirdek bile çıkmasada oltacılarder i çok seviyoruz ve seneye inşallah tekrar katılmayı şimdiden istiyor ve bekliyoruz....170 katılım no ertan bartan
Kardeş Sen en güzel hediyeyi orda olmakla almışın ve bizede aynı şekilde vermişsin..
Baş tacısın.
Hediye borcumuz olsun..

Fedai ERDEM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.05.11, 23:44   #136
Nihat KÖŞKEROĞLU

Nihat KÖŞKEROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Nihat KÖŞKEROĞLU
Kan Grubu: AB Rh (+)
En İyi Avı: OLTACILARDER
Referans:
Nihat KÖŞKEROĞLU will become famous soon enoughNihat KÖŞKEROĞLU will become famous soon enough
SLM, öncelikle bu büyük oluşumda ve bu güzel organizasyonda emegi gecen başta sayın M.Serkan İNANÇ ve degerli yönetim üyeleri başta olmak üzere ve org. destek veren sponsor firmalara ve gönülden destek veren herkese benden de yürek dolusu sonsuz TEŞEKKÜRLER diliyorum ,hepimiz biliyoruz ki bu bir gönül işi ve gönül veren herkesede şükranlarımı sunuyorum ben de, bu güzellikler inşallah bizlerin ve sizlerin büyük destekleiyle bir ömür boyu sürer ve gelecek nesilede bir ışık olur ve böylece devam eder,buda nasıl devam eder birtakım insanlar gecelerini ve gündüzlerini dişini tırnagına katarak bu güzellikleri ortaya sergileme çabasını boşa cıkarmamak ve umutlarını hayal kırıklıgıyla sonuçlandırmamak için hepimizin destek Vermesi gerekiyor diye düşünüyorum biliyorum ki bu da ilerleyen zamanlarda daha ve dahada iyi olacak düşüncesindeyim herkese selam olsun .

Nihat KÖŞKEROĞLU

Konu Nihat KÖŞKEROĞLU tarafından (14.05.11 Saat 23:48 ) değiştirilmiştir.
Nihat KÖŞKEROĞLU isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.05.11, 16:42   #137
TK Kadir AKAR

TK Kadir AKAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: KADİR AKAR
Memleket:ANKARA
En İyi Avı: 2011 YILI : 1500 metre BOHÇACI AĞI :)FIRAT-METİN-KADİR ) 450 Mt BOHÇACI Ağı 96 cm 5.800grTURNA AVI
Referans:
TK Kadir AKAR will become famous soon enoughTK Kadir AKAR will become famous soon enough
Seneye tüm dostlar ile tekrardan görüşmek dileğiyle 06 TK 06

TK Kadir AKAR isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.05.11, 17:51   #138
osman43
Üye

osman43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: OSMAN K.OĞLU
Memleket:kütahya
En İyi Avı:
Referans:
osman43 will become famous soon enoughosman43 will become famous soon enough
organizasyonu tertip eden,emeği geçen ,katılan tüm arkadaşların alnından öpüyorum .tebrik ederim.

osman43 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.05.11, 23:37   #139
keşfetmekiçinbak

keşfetmekiçinbak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Tuncay UYANIK
En İyi Avı: yakalayıp bıraktıkları
Referans:
keşfetmekiçinbak will become famous soon enoughkeşfetmekiçinbak will become famous soon enough
Muthiş bir organizasyonun ardından bir şeyler karalamak çok zor olmasa da bugüne kadar yazmakta zorlanmadım desem yalan olur. Bir olmanın ve birlikte olmanın gereksinimlerinden birisi olan böyle bir organizasyon ile amatör balık yakalama sevdalılarını bir araya getiren değerli derneğime ne kadar teşekkür etsem azdır.
Her geçen yıl daha da derli toplu bir görüntü çizen ve güzelleşen geleneksel hale gelmiş organizasyonumuz için yazacak çizecek çok şey var; ancak 5'incisinde buluşmayı ve yaşanan güzellikleri daha fazlasıyla yaşamayı dilemek sanırım en güzel temenni olacaktır.
Cumartesi gecesi hiç uyumadan pazar sabahı yarışmaya katılmam ve yarışma sonunda hemencecik uykuya dalmam nedeniyle görüşemediğim ve uğurlamayamadım tüm dostlarımdan özür dilerim.
Bu organizasyona katılımlarıyla kardeşlik ruhunu pekiştiren tüm derneklerimizin yöneticileri ve üyelerine, amatörlere, dernek ve forum üyelerimize, değerli misafirlere, resmi kurum temsilcilerine, jandarmamıza, belediye başkanlığı yöneticilerine ve çalışanlarına kısacası bu organizasyona bir şekilde destek veren herkese;
organizasyonda filen görev alan isimsiz kahramanlara ve değerli yönetim kurulumuza ailem ve kendim adına teşekkürlerimi sunarım.
Her şey çok güzeldi...

keşfetmekiçinbak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.05.11, 00:21   #140
Necat ÇETİNCEVİZ
Üye

Necat ÇETİNCEVİZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Necat ÇETİNCEVİZ
Memleket:ANKARA
Kan Grubu: AB Rh (+)
En İyi Avı: OLTACILARDER
Referans:
Necat ÇETİNCEVİZ is on a distinguished road
Şenliğin ardından

Nihayet Pekerden fotoğrafları alabildim. Yüklerken sanki dünmüş gibi hissettim yeniden. Sağolun oltacılarder ailesi.

Necat ÇETİNCEVİZ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
bala, balık avı, kesikköprü, oltacılarder, turna

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Sponsorlar