|
|
|||||||
| Gerçekleştirilen Tatlı Su Organizasyonları Gerçekleştirdiğiniz Tatlı Su Organizasyonları Hakkında Herşeyi Burada Paylaşabilirsiniz |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#131 |
|
herkese selamlar.
hani bir laf vardırya "anlatılmaz yaşanır"evet bu sözün tam anlamıydı. her şeyin süper olduğu bir organizasyondu. SERKAN başkan başta olmak üzere bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
|
#132 | |
|
Bu organzasyonda emeği geçen tüm arkadaşlarımızı kutlarım.Herşey güzeldi.Havanın sğok olması bile yüreklerdeki heyecanı ve azmi engelleyemedi.Kupa kazanan arkadaşlarımızı da kutlarım.Tahmin ediyorum ki evlerinin en güzel köşesini süslemiştir bile.
Oltacılarder yönetimini ve organizasyonda görev alan arkadaşlaerımızı tebrik ederim. Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#133 |
|
Merhaba,
Yarışmaya aksiliklerden dolayı sabaha karşı gelmiş olduk. Bu yüzden Gece organize edilen eylence vede sohbet kısmını kaçırmış olduk. Lakin kısa sürelide olsa, sizlerle görüşmek ve (UZUN SÜREDİR YAŞAMADIĞIM İÇİN UNUTMUŞ OLDUĞUM ) ankaranın AYAZINI hissetmek nasip oldu ![]() Emeği geçen Tüm arkadaşları tebrik ediyorum, ellerinize, emeklerinize sağlık, Bir dahaki org görüşmek nasip olur
|
|
|
|
|
|
|
#134 |
|
Gerek maddi olanaksızlıklardan gerekse yoğun iş yükü sebebiyle aranızda bulunamadım. özür dilerim, cezamı Serkan başkan kesebilir.
Ben bu yarışmada emeği geçen, işin ucundan bile olsa tutan kim varsa ayakta alkışlıyorum... Nice yarışmalarda görüşmek dileğiyle... |
|
|
|
|
|
|
#135 | |
|
Alıntı:
Baş tacısın. Hediye borcumuz olsun..
|
||
|
|
|
|
|
#136 |
|
SLM, öncelikle bu büyük oluşumda ve bu güzel organizasyonda emegi gecen başta sayın M.Serkan İNANÇ ve degerli yönetim üyeleri başta olmak üzere ve org. destek veren sponsor firmalara ve gönülden destek veren herkese benden de yürek dolusu sonsuz TEŞEKKÜRLER diliyorum ,hepimiz biliyoruz ki bu bir gönül işi ve gönül veren herkesede şükranlarımı sunuyorum ben de, bu güzellikler inşallah bizlerin ve sizlerin büyük destekleiyle bir ömür boyu sürer ve gelecek nesilede bir ışık olur ve böylece devam eder,buda nasıl devam eder birtakım insanlar gecelerini ve gündüzlerini dişini tırnagına katarak bu güzellikleri ortaya sergileme çabasını boşa cıkarmamak ve umutlarını hayal kırıklıgıyla sonuçlandırmamak için hepimizin destek Vermesi gerekiyor diye düşünüyorum biliyorum ki bu da ilerleyen zamanlarda daha ve dahada iyi olacak düşüncesindeyim herkese selam olsun .
Nihat KÖŞKEROĞLU Konu Nihat KÖŞKEROĞLU tarafından (14.05.11 Saat 23:48 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#137 |
|
Seneye tüm dostlar ile tekrardan görüşmek dileğiyle 06 TK 06
|
|
|
|
|
|
|
#138 |
|
organizasyonu tertip eden,emeği geçen ,katılan tüm arkadaşların alnından öpüyorum .tebrik ederim.
|
|
|
|
|
|
|
#139 |
|
Muthiş bir organizasyonun ardından bir şeyler karalamak çok zor olmasa da bugüne kadar yazmakta zorlanmadım desem yalan olur. Bir olmanın ve birlikte olmanın gereksinimlerinden birisi olan böyle bir organizasyon ile amatör balık yakalama sevdalılarını bir araya getiren değerli derneğime ne kadar teşekkür etsem azdır.
Her geçen yıl daha da derli toplu bir görüntü çizen ve güzelleşen geleneksel hale gelmiş organizasyonumuz için yazacak çizecek çok şey var; ancak 5'incisinde buluşmayı ve yaşanan güzellikleri daha fazlasıyla yaşamayı dilemek sanırım en güzel temenni olacaktır. Cumartesi gecesi hiç uyumadan pazar sabahı yarışmaya katılmam ve yarışma sonunda hemencecik uykuya dalmam nedeniyle görüşemediğim ve uğurlamayamadım tüm dostlarımdan özür dilerim. Bu organizasyona katılımlarıyla kardeşlik ruhunu pekiştiren tüm derneklerimizin yöneticileri ve üyelerine, amatörlere, dernek ve forum üyelerimize, değerli misafirlere, resmi kurum temsilcilerine, jandarmamıza, belediye başkanlığı yöneticilerine ve çalışanlarına kısacası bu organizasyona bir şekilde destek veren herkese; organizasyonda filen görev alan isimsiz kahramanlara ve değerli yönetim kurulumuza ailem ve kendim adına teşekkürlerimi sunarım. Her şey çok güzeldi... |
|
|
|
|
|
|
#140 |
|
Şenliğin ardından
Nihayet Pekerden fotoğrafları alabildim. Yüklerken sanki dünmüş gibi hissettim yeniden. Sağolun oltacılarder ailesi.
|
|
|
|
|
![]() |
|
| Etiketler |
| bala, balık avı, kesikköprü, oltacılarder, turna |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Sponsorlar | ||
|