|
|
|
#1 |
|
Forum Yönetimi (A.Engin ÇELEBİ)
Değerli OLTACILARDER ve www.oltacilar.com üyeleri,
Forum Yönetimimize yardımcı olmak üzere derneğimiz üyelerinden A.Engin ÇELEBİ Forum Yöneticiliği görevine başlamış olup forumumuzdaki paylaşımlara vereceği emeklerden dolayı kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz. OLTACILARDER Yönetim Kurulu.
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Bu görevi bana uygun gören dernek yönetimimiz ve değerli üyelere teşekkür ederim.
Umarım bu görevi layığıyla yerine getiririm. ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Sen yarın gelme gardaş..
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Hayırlı olsun kardeşim, Allah kolaylık versin.
Stajını tamamladığın her halinden belli
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yeni gorevinde basarilar dilerim engin kardesim..Hayirli olsun,,
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Hayırlı olsun,Engin.....
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Hayırlı olsun Engin'im,
Madem giyindin kuşandın; işe evvela aşağıdaki linke ait konudaki "Amerikan levreği" ifadesini kaldırmakla başlayabilirsin. Zira PERCH - Perca fluviatilis - Amerikan levreği değildir zaten literatürde böyle bir balıkta yoktur. PERCH - Perca fluviatilis = Tatlısu levreğidir. ![]() http://www.oltacilar.com/amerikan-ta...ghlight=israil ha referans istenirse buyrun: perch - talısu levreği aşağıdaki ülkelere has bir balıktır. Afghanistan; Albania; Andorra; Armenia (Armenia); Austria; Azerbaijan; Belarus; Belgium; Bosnia and Herzegovina; Bulgaria; China; Croatia; Czech Republic; Denmark; Estonia; Finland; France; Georgia; Germany; Greece; Guernsey; Hungary; Iran, Islamic Republic of; Ireland; Isle of Man; Italy; Jersey; Kazakhstan; Kyrgyzstan; Latvia; Liechtenstein; Lithuania; Luxembourg; Macedonia, the former Yugoslav Republic of; Moldova; Monaco; Mongolia; Montenegro; Netherlands; Norway; Pakistan; Poland; Romania; Russian Federation; Serbia (Serbia); Slovakia; Slovenia; Spain; Sweden; Switzerland; Tajikistan; Turkey; Turkmenistan; Ukraine; United Kingdom; Uzbekistan Konu keşfetmekiçinbak tarafından (25.10.13 Saat 00:31 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Hayırlı olsun,Engin.
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ben seni tanıdım tanıyalı bu Amerikan Levreği tarifine gıcık oluyorsun Tuncay abi
![]() Bende öncelerden bu tarifi kullanıyordumda sonra baktım seninle baş etmenin imkanı yok vazgeçtim. İnan bu mahlukata Amerikan Levreği demememe tek sebep sensin. Aynı İsrail Sazanı gibi ![]() Neyse konuyu dağıtmayayim. Tekrardan tebrikler Engin. Başarılı olacağına şüphe yok zaten ![]()
|
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Sponsorlar | ||
|
|
|