![]() |
Forum Yönetimi (A.Engin ÇELEBİ)
Değerli [COLOR="Green"][B]OLTACILARDER[/B][/COLOR] ve [url]www.oltacilar.com[/url] üyeleri,
Forum Yönetimimize yardımcı olmak üzere derneğimiz üyelerinden [COLOR="Green"][B]A.Engin ÇELEBİ[/B][/COLOR] Forum Yöneticiliği görevine başlamış olup forumumuzdaki paylaşımlara vereceği emeklerden dolayı kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz. [B][COLOR="Green"]OLTACILARDER Yönetim Kurulu.[/COLOR][/B] |
Bu görevi bana uygun gören dernek yönetimimiz ve değerli üyelere teşekkür ederim.
Umarım bu görevi layığıyla yerine getiririm. :D [img]http://www.oltaciyukle.com/images/2013/10/24/x0SNUvM.jpg[/img] |
Sen yarın gelme gardaş..:eek::eek::D:)
|
[QUOTE=Fedai ERDEM;343398]Sen yarın gelme gardaş..:eek::eek::D:)[/QUOTE]
:D :D :D |
Hayırlı olsun kardeşim, Allah kolaylık versin.
Stajını tamamladığın her halinden belli:) |
Yeni gorevinde basarilar dilerim engin kardesim..Hayirli olsun,,:)
|
Hayırlı olsun,Engin.....
|
Hayırlı olsun Engin'im,
Madem giyindin kuşandın; işe evvela aşağıdaki linke ait konudaki "Amerikan levreği" ifadesini kaldırmakla başlayabilirsin. Zira PERCH - Perca fluviatilis - Amerikan levreği değildir zaten literatürde böyle bir balıkta yoktur. PERCH - Perca fluviatilis = Tatlısu levreğidir. :) [url]http://www.oltacilar.com/amerikan-tatlisu-levregi-kurtbogazi-egrekkaya-t3214.html?&highlight=israil[/url] ha referans istenirse buyrun: perch - talısu levreği aşağıdaki ülkelere has bir balıktır. Afghanistan; Albania; Andorra; Armenia (Armenia); Austria; Azerbaijan; Belarus; Belgium; Bosnia and Herzegovina; Bulgaria; China; Croatia; Czech Republic; Denmark; Estonia; Finland; France; Georgia; Germany; Greece; Guernsey; Hungary; Iran, Islamic Republic of; Ireland; Isle of Man; Italy; Jersey; Kazakhstan; Kyrgyzstan; Latvia; Liechtenstein; Lithuania; Luxembourg; Macedonia, the former Yugoslav Republic of; Moldova; Monaco; Mongolia; Montenegro; Netherlands; Norway; Pakistan; Poland; Romania; Russian Federation; Serbia (Serbia); Slovakia; Slovenia; Spain; Sweden; Switzerland; Tajikistan;[B] Turkey[/B]; Turkmenistan; Ukraine; United Kingdom; Uzbekistan |
Hayırlı olsun,Engin.
|
Ben seni tanıdım tanıyalı bu Amerikan Levreği tarifine gıcık oluyorsun Tuncay abi:)
Bende öncelerden bu tarifi kullanıyordumda sonra baktım seninle baş etmenin imkanı yok vazgeçtim. İnan bu mahlukata Amerikan Levreği demememe tek sebep sensin. Aynı İsrail Sazanı gibi:D Neyse konuyu dağıtmayayim. Tekrardan tebrikler Engin. Başarılı olacağına şüphe yok zaten;):D |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:59. |