Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01.05.12, 15:28   #10
Samed Engin
Üye

Samed Engin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Samed Engin
Memleket:Ankara
Kan Grubu: 0 Rh (+)
En İyi Avı: Sazan-67cm
Referans:
Samed Engin is on a distinguished road
Alıntı:
Yücel Canvar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Nihat Furkancım merhaba;

Sudak balığının tüm bölgelerde yasak dönemi 30 nisanda biter. Yani 1 mayısta bayındır barajında 2/2 tebliğ hükümlerine göre sudak balığı yakalamanda hiç bir sakınca yoktur.

OLTACILARDER' de zaten bu tür konuların çözümü için vardır. Sana rastgele sevgili kardeşim.

Saygılarımla.
Alıntı:
FIRAT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kimse keyfi yasak koyamaz yanında tebliğ kitapçığını bulundur ve sazan değil sudak avladığını belirt tabiki
OLTACILARDER üye kimliği ayrıca çok etkili olacaktır, aslında sazan balığını korumaya yönelik bir çalışma
tabiki iyi olur ama bunu diğer türlere kısıtlama getirmeden yapmak gerekir
Alıntı:
eyeofnight Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İçimdeki tereddütleri söküp attığınız için sizlere çok teşekkür ederim.

1 Mayıs günü kısmet olursa ya Allah deyip barajın yolunu tutmayı düşünüyorum. Oltacılarder kimliğim de o zamana çıkmış olur inşallah
Ben bundan 2 hafta kadar önce gezi için gittiğim bu barajda oradaki güvenlik görevlileriyle konuştum. Bakın dedim tebliği gösterdim şöyle böyle adamlar bize böyle bilgi geldi, kesinlikle olta attırmayın denildi dedi. Biz de isteriz insanlarla papaz olmamayı ama elimizden birşey gelmiyor. Diye konuştu. Şimdi o adamlara ister tebliğ göster ister başka birşey o adam da emir kulu sonuçta. İşini kaybetme korkusu yaşıyor. Adam tebliğe mi bakar amirinin ne söylediğine mi? Benden birkaçgün önce oltacılar derneğinden bir abimiz de gitmiş oraya aynı tartışmayı yaşamışlar. Benim görüşüm bu konu tamamen hallonana kadar oraya gitmemeniz çünkü hayal kırıklığına uğrayacağınızdan eminim. He illa ki bayındır barajında avlanmak isteniyorsa eğer arka tarafına gidebilirsiniz orada kimse gelip de birşey demez e tabi binlerce kurbağanın sesleri arasında sivrisineklerle gün geçirmeyi göze almanız gerekir...

Samed Engin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla