![]() |
|
[QUOTE=GECEKONDU06;204418]Nuri abi senin yüzüne yine suçlu her zamanki gibi biz olduk:rolleyes:
Bir daha gümüş ağı atıpta kızılkanat falan yakalama. Yakalayacaksan, adı üzerinde işte gümüş yakalayacaksın. Bugüne kadar hangi konuya elini attıysan mutlaka ortalığı karıştırdın. Yemlik balık yakalaman bile olay. Mümkünse fly derslerinide bundan sonra ayrı bölgelerde alalım:D[/QUOTE] vayy serkan fly dersleri mi alıyorsun?yakışır sana.. başkan olmak kolay değil,herhalde sana yükleneceğiz. [QUOTE=skymount;204427]:D:D:D Tamam kızılkanatı yemlik yapmayacağım:) Ama ağa yakalanırlarsa benim suçum değil:D Ya da ben ağa yazayım, buna [COLOR="Red"]gümüşler ve kaya balıkları [/COLOR]dışında takılmak Tebliğin [COLOR="Red"]muallak[/COLOR] yemlik maddesine göre yasaktır diye:D[/QUOTE] sevgili Nuri,samimiyetine ve olgunluğuna güvendiğim için yazıyorum bunları,burada herkez le karşılıklı tartışmam. ve bu konuda senin ikna olmayacağınıda çok iyi biliyorum,ben malum maddeleri nasıl yorumladığımı yazdım.kimseyide buna ikna etmeye çalışmıyorum, rasgele |
Fatih abi dediğin gibi ikna olmam çok zor:)
Çünkü madde çok açık ve hani vicdani sirküler diyoruz ya, Kızılkanat benim gördüğüm kadarıyla etcil balıkların en çok yediği balıklardan birisi. Bir de Tatlısu kefali... Zaten şimdi yapacağım şey, bu yemlik balıklar konusunda gerekli bilimsel verileri toplamak oalcak. Daha sonra da bunları bir dosya haline getirip ilgili yerlere göndereceğim. En güzeli bu olacak galiba... Fatih abi bu arada inan ben seninle ve buradaki ağabey ve kardeşlerimle bu şekilde seviyeli tartışmalardan o kadar çok haz alıyorum ki bilemezsin. Teşekkürler ve saygılarımla, |
[QUOTE=skymount;204450]Fatih abi dediğin gibi ikna olmam çok zor:)
Çünkü madde çok açık ve hani vicdani sirküler diyoruz ya, Kızılkanat benim gördüğüm kadarıyla etcil balıkların en çok yediği balıklardan birisi. Bir de Tatlısu kefali... Zaten şimdi yapacağım şey, bu yemlik balıklar konusunda gerekli bilimsel verileri toplamak oalcak. Daha sonra da bunları bir dosya haline getirip ilgili yerlere göndereceğim. En güzeli bu olacak galiba... Fatih abi bu arada inan ben seninle ve buradaki ağabey ve kardeşlerimle bu şekilde [COLOR="Red"]seviyeli tartışmalardan [/COLOR]o kadar çok haz alıyorum ki bilemezsin. Teşekkürler ve saygılarımla,[/QUOTE] bu platformun en önemli amaçlarından biri bence bu, ben teşekkür ederim. |
[QUOTE=skymount;204427]:D:D:D
Tamam kızılkanatı yemlik yapmayacağım:) Ama ağa yakalanırlarsa benim suçum değil:D [COLOR="Red"]Ya da ben ağa yazayım, buna gümüşler ve kaya balıkları dışında takılmak Tebliğin muallak yemlik maddesine göre yasaktır diye[/COLOR]:D[/QUOTE] Bak bu güzel fikir işte;) [QUOTE=f.sekerci;204443]vayy serkan fly dersleri mi alıyorsun?yakışır sana.. başkan olmak kolay değil,herhalde sana yükleneceğiz.[/QUOTE] Alacaktım ama hoca senin yaşın geçmiş çocuğum, boşa zaman kaybetme başarılı olamazsın dediği için dersler başlamadan bitti maalesef:o |
| Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:51. |
|