|
|
|
#1 |
|
Yol Arkadaşım
Yaz Gelmeden Gölete Gitmek İçin Yol Arkadaşı Edindim... İhtiyacı Olanları Kesin alması Gereken Birşey bu Paylaşmak iştedim Fotolar Aşağıda
![]() Konu Ayhan Çetiner tarafından (16.04.11 Saat 19:47 ) değiştirilmiştir. Sebep: Forum Kuralları 640x480 Resim Boyutları ayarlandı |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Kadir,
Güle güle kullan kardeşim. Allah Kazasız sürüşler nasip etsin. Dikkatli kullan... |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Kadir hayırlı olsun. Güzel bir alet. Benzin istasyonunun yanından geçerken derin bir nefes çekse bu motor 10 km yol yapar. Allah kazadan saklasın. Dikkakli kullanmalısın
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
kazasız belasız güle güle kullan kardeşim .
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Hayırlı olsun kardeşim Allah kaza bela vermesin güle güle ve dikkatli kullan.
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Kadir güle güle kullan , bende yaz ve kış çeşitli motorlar olmak üzere onbir sene kullandım Allah kazadan ve beladan korusun dikkatli ve kaidelere uygun kulanırsan dediğin gibi güzel bir arkadaş olur sana....
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
merhaba Kadirciğim..öncelikle hayırlı olsun güle güle kullan,gayet temiz bir moped...bir abin olarak beni dinlersen kafana kask takmadan kesinlikle motor kullanma,birde ehliyet konusu var tabii..fakat ben ne yazarsam yazayım sen bu motoru kullanacaksın bu kesin,ama en azından basitte olsa ver bir 25 tl bir kask al,kasksız kesinlikle motor kullanma güzel kardeşim,aman diyeyim...selamlar...
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Kullanması kolay ama bir okadarda tehlikeli ALLAH kazasız belasız kullanmanı nasip eder inşallah.
|
|
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| Sponsorlar | ||
|
|
|