|
| Sponsorlar | |
|
|
|
|||||||
| Mamul Yemler Balık avında kullanabileceğiniz mamul yemler |
| Sponsorlar | |
|
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Yeni Üyenizden Yeni Yem...
Merhaba arkadaşlar ben bu aileye yeni katıldım, hernekadar iyi bir avcı olsanda herkesin birbirinden ögreneceği çok şey var. Şimdi yıllardır değişik yem tarifleri yem çeşitleri ile uğraştıktan sonra, size çok iyi verim aldığım yemi paylaşmak istedim. Hoşgeldin hediyesi olarak kabul edin ve inanın memnun kalacaksınız
Carp zoom adında strafordan yem vanilyalı ve mini boyu harika bana yüz tane yem tarifi verseler inanın hiç bakmam bile. Tak at çek ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
kardeş öncelikle hoş geldin..
şu yemi biraz daha açsan anlaşılır olsa daha iyi olurdu.. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
abi ailemize hoş geldin paylaşım için teşekkürler ama hangi balıklarda uygulamamız gerekir biraz daha açarsan sevinirim
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
sazan içindir
CarpZoom bu linkten bakabilirsiniz unutmadan hoşbulduk Konu H.Cahit ÇİÇEK tarafından (06.05.09 Saat 19:21 ) değiştirilmiştir. Sebep: Link virüslü olduğundan bağlantı adresi silinmiştir... |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
paylaşım için teşekkürler fakat web sayfasının türkçesi virüslü
genede güzel paylaşım olmuş .. aramıza hoş geldin.. bu yemi sezon açılınca deniyeceğim..
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
teşşk hoşbulduk
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ayhan aramıza hoş geldin, bu köpük yem hemen hemen her malzemecide var. İş yapıp yapmayacağıda ancak kullanılarak görülebilir. Kullanmadan bişey demek zor...
![]() Keyifli paylaşımlar dilerim...
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Öncelikle hoşgeldiniz,Bilgi paylaşımı için teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ayhan abi aileye hoşgeldin keyifli paylaşımlar dilerim.
Yem içinde ayrıca teşekkürler. İşte balık sevdası olunca yem çeşitleri balık tutma taktikleri hiç bir zaman bitmez. Çünki herzaman çeşit çeşit şeyler denemekteyiz kendimizce geliştirdiğimiz malzemeler ve av şekilleri. Balık sevdası bitmediği süre içerisinde bu yem ve avlanma şekilleride bitmez abicim. Saygılarımla. Cümleten Rastgele. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
hosgeldiniz bilgi için tesekkürler
|
|
|