|
| Sponsorlar | |
|
|
|
|||||||
| Doğal Yemler Hangi balığa hangi canlı yem kullanılır? Hangi canlılar canlı yem olarak daha verimlidir? Bu başlıkta tartışılıyor |
| Sponsorlar | |
|
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Yem Takma Teknikleri
Aşağıda resimler olarak paylaştığım yem takma teknikleri İnternet aracılığı ile bulduğum ve kendi bilgi dağarcığımda sakladığım alıntılardır .
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Konu İhtiyar Kurt tarafından (18.01.09 Saat 03:41 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Paylaşım için teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
bu teknik konuları biz üyelerinizle paylamanızdan mutluluk duydum
deniz balıkçılığı konusundaki engin bilginiz sayesinde bizleride denizci yapacak gibisiniz. teşekkürler abi |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
paylaşım için teşekkürler....yanlız 3. resimdeki kurt takma tekniği uzun atışlar için elverişli değil..kurt tamamıyla iğneyi kapatmali...
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
bende bodrumda yemsizlik çekerken
![]() şu kabuklu olan ters dönmüş falan ufak yemcikler var 3 adet takılmış bir iğneye işte o ![]() onlardan vardı yem olup olmayacağını bilmiyordum ama ben deniz kabuklusu olduğu için yem yapmaya karar verdim ama o yapıştığı yerden çıkarmak o kadar zor ki üüüü sonra çıkartıktan sonra içindeki kısmı ayırmak bir o kadar zor ama takıldığında hiç çıkmıcak gibi duruyor ama ben birşey tutamadım her zamanki gibi![]() paylaşım için teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Güzel bir derleme ile biz amatörler için çok faydalı bilgiler olmuş Tuncay abi ellerine emeklerine sağlık...
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |||
|
Ben Teşekkür ederim arkadaşım
Alıntı:
Estağfurullah senin denizcilik bilgilerinde hiç yabana atılacak şeyler değildir Turgay ![]() Alıntı:
Alıntı:
Teşekkür ederim . |
||||
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Tuncay kardesin ressam resim yapar heykeltras tasi yontar eser yaratir yani sanattir yaptiklari ya balikcilar olta yapmasi yer secmesi balik tutmasi onu sevmesi yazi ayri kisi ayri ya bunlar nedir sanatin daniskasidir selamlar
|
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| takma, teknikleri, yem |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| Sponsorlar | ||
|