|
|
|
|
|
|||||||
| Tatlı Su Balıkları Pırıl pırıl bir aynalı sazan, kızıl kanat, yayın ya da göllerin kofanası devasa bir turna…İç sularımızda yaşayan türler, tatlı su avcılığı hakkında bilmek istediğiniz her şey burada! |
|
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Yardım Ederseniz Sevinirim.....
slm arkadaslar gelecek hafta 3 arkadas balığa gitmeyi planlıyoruz daha aceminin acemisiyiz hepimiz sahil kentlerinde deniz balığı tuttuk anca ankarada da tutmak istiyoruz nereye nerelere gidebiliriz nerde ne balığı tutabiliriz ... ilgilenen herkeze teşekkür ederim ..
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
İsmail kardeşim 14 mart - 14 haziran sazan yasagı başlıyor.
1 nisan'a kadarda turna yasak lütfen sirkülerin yasak dönemlerine dikkat ederek bilinçli av yapınız saygılarımla |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Sevgili kardeşim İsmail;
Balığa gitmek için çok yanlış bir zaman seçmişsiniz. Bu haftadan sonra hemen hemen Ankara'da her yer balık sezonunun kapalı olduğu dönem. Benim sana tavsiyem 2 - 3 hafta daha bekle. 1 Nisan'da turna sezonu açılıyor.. O zaman arkadaşlarınla beraber tercihinizi turnadan yana kullanabilirsiniz. Sormak istediğin bir şey varsa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.. Kendini biraz daha tanıtırsan sevinirim.. Katılımcı ve paylaşımcı olman dileğiyle... |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
arkadaslar abiler teşekkür ederim bilgilerinize ben hiç bişi bilmiyorum bu konularda bi kere kurtboğazına gitmiştim levrege o kadar şimdi arkadaşlarla bunu sık sık yapalım dedik işte bende bilgi toplamaya çalışıorum tabi yasaksa uymamız gerekir sonucunda bizde bu doğayı seven insanlarız.. yasaklar bittiği zaman kurtboğazında gölbaşında ne gibi balıklar tutabiliriz şansımız ne kadar sizin önerebilceğiniz yerler var mı bunları örenmek istiyorum....
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forumun takipçisi olursan bir çok arkadaşımız sezon açıldığında av için katılmak isteyenler için konu açıyorlar , haberleşim bu arkadaşlarımızla birlikte keyifli bir av yaparsın hemde deneyim kazanmış olursun. İsmail biz bile balığı sadece pc oyunlarında tutabiliyoruz illa tutacam diyorsan yasaklar kalkana kadar sende bizim gibi (İsBass Pro Shops Trophy Bass 2007) bu oyunu oynayabilirsin sevgilerimle hoşçakalınız
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Alıntı:
Forumumuzu takip edersen eğer bizim yaptığımız organizasyonlara katılırsın. Hem balık tutarsın, hemde amatör balıkçılıkla ilgili daha detaylı bilgi sahibi olursun... |
||
|
|
|
|
|
#7 |
|
tamam abiler şu yasaklar kalksın bekliorum o zaman ...
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
|
|
|
#9 |
|
sefa kardeş şu oyunu intten indirebiliyomuyuz .büyük oyun ise benim bilg. kaldırmaz .iş yerindeki bilg. filtreli hiçbir oyun linkini açmıyor.(bakmak için)evde bakarım artık.valla teşekkür ederim oyunu sölediğin iyi oldu.
|
|
|
|
|