Anasayfaya Git!

Go Back   Balık Avı ve Amatör Balıkçılık Derneklerimiz ve Faaliyetleri OLTACILARDER

OLTACILARDER Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği

OLTACILARDER 5. Geleneksel Turna Balığı Yakalama Yarışmaları Şenliği 9-10 Haziran 2012'de Bala Kesikköprü Barajında yapılacaktır. Detaylar İçin Tıklayınız...
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Stil
Alt 09.02.12, 00:40   #1
OLTACILARDER

OLTACILARDER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: OLTACILARDER
Memleket:ANKARA
Kan Grubu: AB Rh (+)
En İyi Avı: OLTACILARDER
Referans: 1
OLTACILARDER will become famous soon enoughOLTACILARDER will become famous soon enough
Yaban Hayatını Koruyalım.

Değerli www.oltacilar.com dostları,

Son günlerde yurdumuzun birçok bölgesinde etkili olan kar yağışı ve kötü hava şartları sebebiyle yiyecek sıkıntısı çeken sokak ve yaban hayvanları için parklara, bahçelere, doğaya ve hatta evimizin pencerelerinin önlerine, balkonlarına onların bu zor günlerde hayatta kalabilmeleri için yem bırakarak, doğal hayatın ve ekolojik dengenin devamlılığının sağlanmasına elimizden geldiğince katkıda bulunmamız kaçınılmaz bir hal almış olup biz doğa aşığı amatör olta balıkçılarına bu uğurda büyük görevler düşmektedir.

Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği üyeleri olarak 12 Şubat 2012 Pazar günümüzü bu işe ayırmış bulunmaktayız.
Sabahın erken saatlerinden itibaren ikametğahlarımıza yakınlık veya uzaklıklarıda göz önüne alınarak katılımcı sayısına göre ekiplere bölünüp Ankara merkez ve çevresindeki bir çok noktaya OLTACILARDER ve www.oltacilar.com üyelerinin maddi veya manevi desteleri ile temin edilen yemleri bırakarak bir nebzede olsa zorda kalan yaban hayatına sürdürülebilirliği için imkanlarımız ölçüsünde yardımcı olmaya çalışacağız.

Her türlü olumlu fikre açık olan bu düşüncemizi hayata geçirebilmemiz için öncesinde, anında ve sonrasında tüm doğa aşığı amatör olta balıkçılarını yanımızda görmekten mutluluk duyar, çeşitli sebeplerden dolayı aramızda olamayacak veya Ankara' da ikamet etmediklerinden dolayı yapılacak bu etkinlikte fiili olarak yer alamayacak olan doğa aşığı amatör olta balıkçısı dostlarımızında en azından bahçelerine ve hatta ev ile iş yerlerinin pencerelerinin önlerine, balkonlarına yem bırakarak doğal hayatın ve ekolojik dengenin devamlılığının sağlanmasına katkı sağlamalarını ve yapmış oldukları bu anlamlı çalışmaları fotoğraflandırarak oltacilarder@hotmail.com mail adresimize ulaştırmalarını rica ederiz.

Saygı ve selamlarımızla,

OLTACILARDER Yönetim Kurulu

Resimler alıntısıdır.
OLTACILARDER isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09.02.12, 01:26   #2
A.Engin ÇELEBİ

A.Engin ÇELEBİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: A.Engin Çelebi
Memleket:Ankara
Kan Grubu: A Rh (+)
En İyi Avı: 150 kg kaya
Referans: 0
A.Engin ÇELEBİ is on a distinguished road
Insanoğlunun etkisinin en büyük olduğu Küresel ısınma ve iklim değişikliği sebebiyle maalesef yaban hayatı artık duyarlı birkaç insanoğlu tarafından yaralarını sarmaya çalışıyor. Maddi olmasa da eğer bana düşen görev varsa bunu seve seve yapmaya hazırım. Hadi arkadaşlar hep beraber güzel birşeyler yapalım.
A.Engin ÇELEBİ isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09.02.12, 01:36   #3
Peker KAYA

Peker KAYA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Peker KAYA
Kan Grubu: B Rh (+)
En İyi Avı:
Peker KAYA will become famous soon enoughPeker KAYA will become famous soon enough
Geniş çaplı yapılacak olan bu etkinlikte grupların oluşturulması ve gidilecek yerlerin planlanması açısından kesin katılacak doğa dostu arkadaşlar isimlerini lütfen listeye eklesinler.
Hangi semtte olduğunuzu ve aracınızın olup/olmadığınıda yazarsanız ekipleri oluşurma konusunuda biran önce ayarlamış oluruz.

Ben şuan için mevcut listeyi kendimce oluşabilecek ekipler olarak şekillendirmeye çalıştım. İlerleyen anlarda hem maddi ve ayni olarak etkinliğe destek verenler ile hemde oluşturulacak ekipleri güncellemeye çalışacağım.
Kendi şahsım adına alacağım 100 ekmek ile hem fiili olarak orada bulunup hemde etkinliğe ayni destek vermiş olacağım.

Saygılarımla.

1. Ekip
M.Serkan İNANÇ (Mamak)

2. Ekip
Necat ÇETİNCEVİZ (Aydınlıkevler)
Peker KAYA
Yusuf ARDAHANLI
Mustafa KORKMAZ

3. Ekip
Musa ERCİYAS (Dikmen)

4. Ekip
Refah AYPAK (Dikmen)

5. Ekip
İbrahim YILDIZ (Sincan)

Fedai ERDEM (Etlik)
Bayram TEKELİ (Balgat)
Hakkı HARMANCIK (Batıkent)
A.Engin ÇELEBİ

Konu Peker KAYA tarafından (09.02.12 Saat 01:39 ) değiştirilmiştir.
Peker KAYA isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09.02.12, 02:20   #4
Peker KAYA

En İyi Avı:
Peker KAYA will become famous soon enoughPeker KAYA will become famous soon enough
Etkinliğimize maddi/ayni katkıda bulunan dostlar aşağıdaki listeye isimlerini lütfen eklesin.

saygılarımla.

01- Erol ÖRKÇÜ 50 TL
02- Fırat OĞRU 100 TL
03- Tuncay UYANIK 50 TL
04- Fedai ERDEM 50 Ekmek
05- Hakkı HARMANCIK 50 Ekmek
06- Peker KAYA 100 Ekmek
Alt 09.02.12, 12:04   #5
Ahmet ŞENOL

Ahmet ŞENOL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Ahmet Şenol
Memleket:Ankara/Batıkent
En İyi Avı: 2012de inşallah en az 1 metre turna olacak
Ahmet ŞENOL is on a distinguished road
Arkadaşlar daha önceden verilmiş sözüm olduğu için bu etkinliğimize katılamayacağım. Fakat gönlüm sizlerle. İyi ki varsın OLTACILARDER...
Ahmet ŞENOL isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09.02.12, 12:09   #6
Erhan KIZILTAŞ

Erhan KIZILTAŞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Erhan KIZILTAŞ
Kan Grubu: 0 Rh (+)
En İyi Avı: Aynalı Sazan 2,5 Kg
Erhan KIZILTAŞ is on a distinguished road
Abilerim, kardeşlerim; bir iki haftadır iş yoğunluğu nedeniyle konuları takip edemiyordum. Konuyu yeni okudum, kızımı sabah akşam hastaneye götürüyorum, ve geri kalan zamanlarda da yanında olmaya çalışıyorum o yüzden etkinliğe katılma şansım yok. Başka bir sefere inşallah hep beraber olmak dileğiyle.
Herkesin emeğine sağlık..
Erhan KIZILTAŞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09.02.12, 13:54   #7
KÖŞKEROĞLU

KÖŞKEROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Mustafa Köşkeroğlu
Kan Grubu: AB Rh (+)
En İyi Avı: OLTACILARDER dostluğu
Referans: 9
KÖŞKEROĞLU will become famous soon enoughKÖŞKEROĞLU will become famous soon enough
01- Erol ÖRKÇÜ 50 TL
02- Fırat OĞRU 100 TL
03- Tuncay UYANIK 50 TL
04- Fedai ERDEM 50 Ekmek
06- Peker KAYA 100 Ekmek
07- Mustafa KÖŞKEROĞLU 50 TL.

Bu etkinlik için elimizden geleni yapalım şahsım adına 50 tl banka hesabına yatırıyorum.
imkanı olan arkadaşlarıda davet ediyorum.

6. Ekip
Mustafa KÖŞKEROĞLU (Akdere)

Saygılarımla.

Konu KÖŞKEROĞLU tarafından (09.02.12 Saat 14:00 ) değiştirilmiştir.
KÖŞKEROĞLU isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09.02.12, 14:21   #8
A.Engin ÇELEBİ

A.Engin ÇELEBİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: A.Engin Çelebi
En İyi Avı: 150 kg kaya
A.Engin ÇELEBİ is on a distinguished road
Alıntı:
peker_kaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Geniş çaplı yapılacak olan bu etkinlikte grupların oluşturulması ve gidilecek yerlerin planlanması açısından kesin katılacak doğa dostu arkadaşlar isimlerini lütfen listeye eklesinler.
Hangi semtte olduğunuzu ve aracınızın olup/olmadığınıda yazarsanız ekipleri oluşurma konusunuda biran önce ayarlamış oluruz.

Ben şuan için mevcut listeyi kendimce oluşabilecek ekipler olarak şekillendirmeye çalıştım. İlerleyen anlarda hem maddi ve ayni olarak etkinliğe destek verenler ile hemde oluşturulacak ekipleri güncellemeye çalışacağım.
Kendi şahsım adına alacağım 100 ekmek ile hem fiili olarak orada bulunup hemde etkinliğe ayni destek vermiş olacağım.

Saygılarımla.

1. Ekip
M.Serkan İNANÇ (Mamak)

2. Ekip
Peker KAYA
Yusuf ARDAHANLI
Mustafa KORKMAZ

3. Ekip
Musa ERCİYAS (Dikmen)

4. Ekip
Refah AYPAK (Dikmen)

5. Ekip
İbrahim YILDIZ (Sincan)

Fedai ERDEM (Etlik)
Bayram TEKELİ (Balgat)
A.Engin ÇELEBİ (Batıkent)
Ben de şöyle komşuları falan gezerim, evdekilerden biraz didiklerim.
A.Engin ÇELEBİ isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09.02.12, 15:47   #9
Peker KAYA

En İyi Avı:

Saygılarımla.

1. Ekip
M.Serkan İNANÇ (Mamak)

2. Ekip
Peker KAYA
Yusuf ARDAHANLI
Mustafa KORKMAZ

3. Ekip
Musa ERCİYAS (Dikmen)

4. Ekip
Refah AYPAK (Dikmen)

5. Ekip
İbrahim YILDIZ (Sincan)

6. Ekip
Mustafa KÖŞKEROĞLU (Akdere)

Fedai ERDEM (Etlik)
Bayram TEKELİ (Balgat)
A.Engin ÇELEBİ
Alt 09.02.12, 16:02   #10
Peker KAYA

En İyi Avı:
Etkinliğimize maddi/ayni katkıda bulunan dostlar aşağıdaki listeye isimlerini lütfen eklesin.

saygılarımla.

01- Erol ÖRKÇÜ 50 TL
02- Fırat OĞRU 100 TL
03- Tuncay UYANIK 50 TL
04- Fedai ERDEM 50 Ekmek
06- Peker KAYA 100 Ekmek
07- Mustafa KÖŞKEROĞLU 50 TL
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler
Stil