|
|
|
|
|
|||||||
| Tatlı Su Balıkları Pırıl pırıl bir aynalı sazan, kızıl kanat, yayın ya da göllerin kofanası devasa bir turna…İç sularımızda yaşayan türler, tatlı su avcılığı hakkında bilmek istediğiniz her şey burada! |
|
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Türkiye Tatlısu Balıkları Fihristi
Türkiye Tatlısu Balıkları Fihristi ( Büke Kitapları ) 2005
273 adlandırma 180 tanım 19 tablo ... ve görseller.. Yazarı hidrobiyolog M. Levent ARTÜZ. Kendisini tanırım, beraber de avlandım. Uçlarda yaşayan, keskin kalemi olan, konusunun uzmanı değişik bir kişiliktir. Konuyla ilgili her amatör, gerçek ve tüzel kişinin edinmesi gereken başvuru kitabımızdır. Unutmadan bu konuda Türkiyemizde yazılı çok fazla eser yoktur. Bu bağlamda eşi benzeri olmayan bir çalışmadır. Reklama girdimi bilmiyorum ama bence bu kitabın reklamı yapılmalı. ilave olarak; deniz için olanı da mevcut... Konu keşfetmekiçinbak tarafından (21.09.11 Saat 00:46 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Bilgilendirme için Teşekkürler Tuncay Abi.
İlk fırsatta edineceğim. |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Alıntı:
Sayın Levent Artüz ve Artüz ailesi'nin yaptığı çalışmaların gerçek bir "kaynak" eser olduğunu düşünüyorum. Evet! Bu ve buna benzer kitapların reklamı mutlaka yapılmalı ki, kütüphanelerimizde hak ettiği yeri alsın. Ergün Altuntaş Ankara |
||
|