|
|
|
|
|
|||||||
| Tatlı Su Balıkları Pırıl pırıl bir aynalı sazan, kızıl kanat, yayın ya da göllerin kofanası devasa bir turna…İç sularımızda yaşayan türler, tatlı su avcılığı hakkında bilmek istediğiniz her şey burada! |
|
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Elimden geldiği kadar doğru yapmaya, doğru bilgi vermeye çalışıyorum bir yanlışım var ise lütfen uyarın kalın sağlıcakla...
...Kaynak... T.C. TARIM ve KÖYİŞLERİ BAKANLIĞI Koruma ve Kontrol Genel Müdürlüğü Konu Ayhan Çetiner tarafından (03.01.11 Saat 17:27 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Bakıyorumda kimsenin ilgisini çekmemiş bende faydalı oluruz diye düşünmüştüm küserim valla
)
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
eline emeğine sağlık kardeş....her nekadar konu tekrarı olsada emek verip hazırladığın için teşekkürler...selamlar....saygılar...
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
saolasın abi konu tekrarı dedin foruma tekrar bi göz attım ama kelime olarakta arattım konuyu açmadan önce Morfolojik diye ama birşey çıkmayınca bende böyle bir konu açtım başkasının konusu üzerine bir hata yaptıysam özür dilerim...
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Alıntı:
estağfurullah Ayhan kardeşim....emek vermişsin teşekkürler....selamlar... http://www.oltacilar.com/search.php?searchid=249920 Konu Tayfun TURNALI tarafından (03.01.11 Saat 17:56 ) değiştirilmiştir. |
||
|
|
|
|
|
#7 |
|
Teşekkürler Ayhan Abi bilgilendirmeler için...
Eline Emeğine Sağlık Abi... |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
|
|
|
#9 |
|
aslında bir konu ne kadar çok paylaşılırsa arama motorlarında siteyi ilk sıralara getirir... buda site için ve bu tip konuları araştıranlar için doğru yerde olduklarının bi göstergesidir.
Ayhan kardeşim eline emeğine sağlık . |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ayhan kardeşim
Sitemiz için çok yararlı bir kaynak yaratmışsın... İlerleyen günlerde yeni derlemelerinle bilgi ve becerilerinden faydalanmada çok büyük yarar olacağı kanısındayım... Teşekkürler... |
|
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| Sponsorlar | ||
|
|
|