|
| Sponsorlar | |
|
|
|
|||||||
| İstek ve Öneriler Forumumuz hakkındaki istek ve önerilerinizi buradan bize yazabilirsinizi. |
| Sponsorlar | |
|
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Teşekkür
Bu hafta sonu bana eşssiz bir doğa ve av macerası yaşatan ve beni kendi kardeşleri gibi gören başta Serkan Abi olmak üzere Fedai Abi Murat abi Ali abi ve ismini hatırlayamadığım tüm abilerime tesekkür ediyor en kısa zamanda yanınızda olmayı şimdiden arzuluyorum.
Sonsuz Teşekkürler. |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Alıntı:
Bu güzel ifadeleri ettirip bu hazzı sana yaşattıkları için bende tşk ediyorum herkese ayrı ayrı. Saygılar. |
||
|
|
|
|
|
#3 |
|
Sevgiler ve saygılar bizden kardeş,
Sende bizleri çok mutlu ettin. En kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
bu hafta ne vardı da ben kaçırdım orayı anlayamadım
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Alıntı:
Hafta sonu geçirdiğimiz o güzelim doğa manzaralı av günümüze diyecek yok, inşallah yine beraber olmak umudu ile tekrar teşekkürler ediyorum.. mustafa köşkeroğlu |
||
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yusuf Abi aramıza tekrar hoş geldin...
Hafta sonundan memnun olduğun için mutlu oldum. Bizim ailemizde her zaman böyledir. Yüz yüze tanışmak ve beraber aynı ortamı paylaşmak ümidi ile... |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
yusuf kardeş , üyeliğin hayırlı olsun,
tekrar aramıza hoş geldin, inşallah org,larda görüşmek ve buluşmak dileğiyle, |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
hafta sonu bişey varmış ve serkan başkanım bana haber vermemiş olarak anlıyorum bu durumu yoksa yanlışmı anlıyorum
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Değerli Yusuf Arkadaşım
Öncelikle Sürdürülebilir Amatör balıkçılığın geliştirilmesi adına kısa zamanda büyük çaba göstererek almış olduğun karar ve uygulamaların için teşekkür ederim. Saygı ve Sevgilerimle |
|
|
|
|