|
|
|
|
|
|||||||
| Tatlı Su Balıkları Pırıl pırıl bir aynalı sazan, kızıl kanat, yayın ya da göllerin kofanası devasa bir turna…İç sularımızda yaşayan türler, tatlı su avcılığı hakkında bilmek istediğiniz her şey burada! |
|
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Tatlı Su Balıkları Bilgilendirme Tablosu...
Sevgili Oltacılar.com üyeleri ,
Tatlı su balıklarının kısaca işinize yarıyacağına inandığım bilgilendirme tablosunu hazırladım inşallah faydalı olacaktır. ![]() Tablo yenilenmiş ve Gökkuşağı Alabalığı eklenmiştir. Konu Sefa AYKENAR tarafından (28.05.10 Saat 13:56 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Teşekkürler çok makbule geçti.
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Sağol Sefa kardeşim emeklerine sağlık.
Yazıları biraz daha okunabilir hale getirirsen makbule gececek.
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
elinize sağlık güzel bir çalışma olmuş
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
bilgisayara arka plan resmi yaptım bu çizelgeyi...daima göz önünde bulundurulmalı bence...selamlar...
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Sefa teşekkürler..
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Sefa kardeş eline sağlık.
Emek verip bir tablo yapmış bir çok detayı da bu tabloya koymuşsun. Ancaaak; Canlı yem ile solucan ile alabalık avı denince bende hatlar karışıyor kardeş. Gördüğüm kadar alabalık sütununun altına 20 cm. boy limiti 3 adet limiti yazdığına ve salmo trutta macrostigma, yani doğal aladan söz ettiğine göre burada bir yanlış var. Hem de biraz büyükçe. ![]() Senden ricam akarsularda alabalığın avında sadece yapay yem kullanılabileceğini bu tabloya bir şekilde monte etmen olacak. Bilirim, bu gibi tabloları amatörce yapmak çok zaman alır ve zor iştir. Ama mümkün olursa bir de Gökkuşağı ala için sütun açman tabloyu tamamlayacaktır. Kolay gelsin. Konu Nuri ERTİK tarafından (25.05.10 Saat 16:12 ) değiştirilmiştir. Sebep: Eski tablo silindi |
|
|
|
|
#8 |
|
sefa bilgilerin ve emeğine saygılar,
güzel bir paylaşım için tşk, |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Gerçekten gerekliydi. Güzel olmuş. İsrail sazanı için söylüyorum limit mimit yok benim için bu listeye derkenar olarak eklemek isterim.
|
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Alıntı:
sizin gibi Amatör Balık avcılığına gönül vermiş üstadlarımızın hep akıllarda kalıplaşmış yanlış kavramlara müdahale edip düzeltilmesi konusunda bizlere yardımcı olmaları abiciğim hemen tabloda değişiklikleri yapıyor.Gökkuşağı içinde sütunu ekliyorum saygılarımla |
||
|
|
|