|
|
|
|
|
|||||||
| Suni Yemler Silikon yemler, kaşıklar, rapalalar, rapala yapımı, sahte yemlerin hazırlanışı, oltaya bağlanışları... |
|
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Suni Yem alacağım öneri varmı
Sevgili oltacilar ailesi ankarada oturuyorum ve turna hastasıyım önerdiğiniz turna tutmak için suni yem varmı ucuz ama yakalama becerisi yüksek olacak ...
ayrıca av marketi olan üyelerimiz varsa onlardan temin etmek istiyorum suni yemleri ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
yunus ben ustası değilim ama ben sana beyaz sasi öneririm. boy boy avcılarda var her boydan 2 şer tane al hem ucuzlar 2 lira tanesi hemde iş yapıyor
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
602 ALBA TOBY KAŞIK
![]() bu kaşık nasıl sizce birde varsa baska önerileriniz bekliyorum |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
abicim peki atıp çekme olayı var yavasmı çekiyoruz sen bilirsin zahmet olmazsa kısaca anlatırmısın
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
spro nun 2 metre lik sarı rapalasını ve beyaz kırmızı rapalasını tavsiye ederim 12.90 tl
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
sahte turna yavruları var kırmızı kuyruklu onlar sayesinde hiç boş gönmedim at cekte de olayı attıktan sonra orta hızda cekeceksin ilk atışta biraz beklersen derinden gelir duruma göre tabiki önemli olan balığın dikkatini cekmektir sana tafsiyem oltayı suya yakın tutman ozaman kıyıya yaklastığında kacırma sansın azalıyor umarım iyi balıklar tutarsın ras gele
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
|
|