|
|
|
|
|
|||||||
| Deniz Av Teknikleri Deniz balık avında kullanılan teknikleri burada paylaşabilirsiniz |
|
|
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
sokan avlama ve yemleme
arkadaşlar ben bunu yeni ögrendim bilmiyorum belki bilenleriniz vardır sokan balıgı avlamak için önceden avlayacagınız bölgeyi yemlemek çok önemlidir ben bunun için avlamaya başlamadan yarım saat önce avlanacagım noktaya konserve köpek veya kedi mamasını 7-8 yerinden bıçakla delip atıyorum deldigimde yagının birazını bir kap içerisine koyun ve hazırladıgınız hamurla karıştırın (ben hamurumu kabap pidesini yogurarak yapıyorum çok memnunum normal hamur gibi suda hemen sarkma yapmaz) yaklaşık olarak 500gramlık konserve size 7_8 saatlik avlama zamanı verir .sokan için kayalık ve yaklaşık 4 veya5 metre derinlik olan körfezlerin çok fazla dalga ve akıntı olmayan yerlerini secerseniz eminimki pişman olmazsınız hade rast gele
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Kıbrıs' a geldiğimde tanışmak beraber olta sallamak isterim. Mağusa' da abim var. cnktuning belki tanırsınız.
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
kardeş mutlaka geldiginde beklerim kardeşini isim olarak biliyorum ama tanışmak kısmet olmadı daha
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Bilgiler için teşekkürler..
İnşallah birgün yeri zamanı gelirse faydalanırız. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
teşekkürler mucahit..
kktc de görüşmek üzere. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
teşekürler mücahit kardeş
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
selam
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Paylaşım için tşklr.
umarım o attığın konserveyi geri çıkarıyorsundur.. Çevre kirliliği yapmaya gerek yok .. Yeterince kirletenimiz var sağolsunlar.. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Mücahit kardeşim, bilgiler için teşekkür ederiz, fakat bu sokan balığı nasıl birşeydir merak ettim doğrusu, birde şöğle resimli raporlar sunarsan bizlerde seninle birlikte hep av yapmış olur aynı zamanda bu balığıda tanımış oluruz.. Kütahyadan kucak dolusu selamlar.
|
|
|
|
|