|
|
|||||||
| Gerçekleştirilen Tatlı Su Organizasyonları Gerçekleştirdiğiniz Tatlı Su Organizasyonları Hakkında Herşeyi Burada Paylaşabilirsiniz |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#71 |
|
OLTACILARDER'in duzenledigi bir etkinligi daha geride biraktik,
bu benim katildigim ikinci etkinlikti, burada da fedakar insanlarin ve onlara yardim eden guzel aile bireylerinin yaklasimlarini gorduk, mukemmel olmasada oldukca guzel bir etkinligi yasamin icinde birebir yasadik. aile bireyleri icinde sanal olarak tanisip konustugumuz kisilerin yansimalarini hayatin icinde gorme sansimiz oldu bircok guzel insani gorerek tanimis olmamiz ayri bir guzellikti. dernek yonetimine cok tesekkur ederim, hepsini ayri ayri kutlarim yine bir onceki etkinlikte gordugum coskulu yardimci olma heveslerini ve cirpinislarini izledim. Kesinlikle Dernek yonetiminde gorevli arkadaslarin hepsi yerlerini hakediyorlar onlara tekrar tesekkur ediyor basarilar temenni ediyorum. benimde etkinligin degisik yonlerini kaydettigim kareler vardi onlari sizlerle paylasmak istiyorum, herseyin gonlunuzce olmasi dileklerimle...... |
|
|
|
|
|
|
#72 |
|
Oltacılar derneğinin ( dernegimiz demek istiyorum ilk fırsatta üyesi olacağım) düzenlemiş olduğu 4.turna yakalama şenliğine katılmış bulunmaktan büyük mutluluk duydum.Küçük camilide yapılan organizasyonuzada katılmıştım. Sanırım 2.organizasyondu çünkü geçen seneki organizasyonunuza katılamamıştım, küçükcamili organizasyonuyla karşılaştırırsam aradaki fark yüzlerce desem abartı olmaz.Buradan organizasyonu düzenlemede öncelikle sayın başkanımıza ve emeği geçen herkese, şenliğe katılan tüm doğa dostu oltacılara,ve sponsor firmalara sonsuz teşekkürler etmek istiyorum.kupalar gerçekten süperdi gözüm kaldı valla
.Seneye kimseye kaptırmam birinciliği. birkaç resimde bende var sizlerle paylaşmak istiyorum.Tekrar görüşmek üzere sağlıcakla kalın.![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#73 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#74 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#75 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#76 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#77 |
|
Konu akrep tarafından (11.05.11 Saat 20:41 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#78 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#79 | |
|
slm
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#80 |
|
süper bir organizasyon olmuş..katılan ve hazırlayan herkese helal olsun..
|
|
|
|
|
![]() |
|
| Etiketler |
| bala, balık avı, kesikköprü, oltacılarder, turna |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Sponsorlar | ||
|