|
|
|||||||
| Gerçekleştirilen Tatlı Su Organizasyonları Gerçekleştirdiğiniz Tatlı Su Organizasyonları Hakkında Herşeyi Burada Paylaşabilirsiniz |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#61 |
|
Emeğinize sağlık herşey için çok çok teşekkürler... Unutulmaz bir gündü....
|
|
|
|
|
|
|
#62 |
|
Her zamanki gibi yine çok güzel ve büyük işlere imza atan öncelikli olarak dernek yönetimimiz ve emeği geçen herkese çok teşekkürler. İnanın bu kadar çok sayıda insanı memnut etmek onların sorunlarını dinleyip çözmeye çalışmak çok zor bir iş. Ben şahsen bu tip bir sorumluluğun altından kesinlikle kalkamazdım. Olumsızluklar yok muydu? Tabiiki vardı ama bu güzelliklerin yanında lafı bile olamazdı. Sizleri canı gönülden tebrik ediyorum. Sayenizde çok güzel 2 gün geçirdim. İyiki varsın OLTACILARDER.
|
|
|
|
|
|
|
#63 |
|
çok güzel bir organizasyon oldugu kesin.her nekadar işlerimizden dolayı katılamasakta gönlümüz hep sizlerle idi.herkese teşekkür ediyoruz böyle güzel organizasyona öncü oldukları için...
|
|
|
|
|
|
|
#64 | |
|
Alıntı:
yerim ben onunu uyuyuşunu
|
||
|
|
|
|
|
#65 |
|
Merhaba arkadaşlar,
Elimde olmayan sebeblerden dolayı gelemedim, çok üzgünüm Sakarya'dan gelen arkadaşlar anlata anlata bitiremiyorlar çok güzel bir gün olmuş dostlar hep bir aradaymış resimlerden de belli oluyor en çok ilgimi çeken Engin başkanın göbek atması oldu (kamader) onu bile oynatmışsınız gecenin soğukluğunu sıcak dostluklarla ısıtmışsınız sağolun var olun.Serkan başkanım, senin nezdinde bu organizasyon için emek veren tüm oltacılarder yönetim ve üyelerine çok teşekkür ediyorum, katılımcılara da ayrı ayrı teşekkür ediyorum onlar katılmasa bir anlamı olmaz. Gelmediğim için gerçekten çok üzgünüm ama gönlüm daima siz değerli arkadaşlarla beraber. Selam ve dualarımla... |
|
|
|
|
|
|
#66 |
|
BU ORGANİZASYONDA EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER.
|
|
|
|
|
|
|
#67 |
|
Şuan yozgattan baglandım emegi geçen herkese teşekkürler on numara oldu şenlik teşekkürler OLTACILARDER...
|
|
|
|
|
|
|
#68 |
|
öncelikle 2 gün boyunca doğru dürüst uyumayan serkan başkanım ,fedai abi, ergün abi,sefa bey ibrahim bey ve şuan ismini hatırlayamadığım diğer OLTACILARDER için elinden gelen herşeyi yapan diğer abi ve kardeşlerim allah işinizi gücünüzü rast getirsin.sizlere eğer bizler zerre kadar yardımcı olabilirsek ne mutlu bize ama ben ne pahasına olursa olsun imkanlar ölçüsünde sizlerin yanında olmaya devam edeceğim.ayrıca yüz yüze tanışma fırsatı bulduğum can kardeş (teadoor)mustafa abi(akrep) (enişteme)ayrıca çok ama çok teşekkür ederim.iyiki sizin gibi tecrübeli insanlarla tanışma fırsatı buldum.unutmayınki artık ankarada bir eviniz daha var.oltacılarder den sonra.musa66 bey kızılırmakta bir yere en kısa zamanda gideceğim. o kadar söylenecek çok şey var ki ama yavaş yavaş.
|
|
|
|
|
|
|
#69 |
|
Herkese merhabalar
Muhteşem geçen 2 günden sonra ne yazsak yetersiz kalacak. Geçen senekine çok heves etmiştim ama iş nedeniyle katılamamıştım. Bu yılki organizasyona katılabildim. Herşey çok güzeldi hani derler ya anlatılmaz yaşamak gerek diye. Tamda öyle bir şenlikti. Başta bu organizasyonu planlayıp uğraş veren ve gerçekleştiren yöneticilerimiz olmak üzere emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. |
|
|
|
|
|
|
#70 |
|
Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneğimizin (OLTACILARDER) düzenlemiş olduğu 2011 yılı 4. sü düzenlenen Turna balığı şenliğine/yarışmasına emeği geçen tüm arkadaşlarıma canı gönülden tebrik ederim emeklerine yüreklerine sağlık. Tüm katılımcı dostlarımı ayrıca kutlarım. Hersene turna tutma yarışması/şenliği artık OLTACILARDER olarak gelenekselleştirilmiş bir şenlik haline geldi.. Her geçen sene çok daha iyi olduğunun kınısındayım. Tabiki ufak tefek ayrıntılar atlanılsada ufak tefek hatalar olsada kiiii bana göre hata yok
derneğimizin düzenlemiş olduğu şenlik harkulade bir şekilde tamamlanmıştır. OLTACILARDER ailesini bir kez daha canı gönülden kutluyorum yüzümüzün akıyla çıktığımıza inanıyorum... Bir kusurumuz bir hatamız oldu ise tüm katılımcı dostlardan özürdileriz... Siz değerli dostlarla aynı havayı tenefüz etmek bile bizlere yetiyor bizleri bu değerli günde yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrıca teşekkür ederim. Gerçekten çok güzel bir yarışma oldu... Daha nice yarışmalar dileğimle.... SaygıLarımLa.... Yarışma sonrası kesik köprü jandarma komutanlığı ile çay toplantısı... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Konu Taner GÜNGÖR tarafından (11.05.11 Saat 19:10 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
![]() |
|
| Etiketler |
| bala, balık avı, kesikköprü, oltacılarder, turna |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Sponsorlar | ||
|