Anasayfaya Git!

Go Back   Balık Avı ve Amatör Balıkçılık Oltacılar.Com Bölge Grupları & Organizasyonlar Tatlı Su Organizasyonları Gerçekleştirilen Tatlı Su Organizasyonları

Uyarılar

HEM KENDİ SAĞLIĞIN HEM DE AİLE BİREYLERİNİN SAĞLIĞI İÇİN EVDE KAL, SAĞLIKLI KAL

Gerçekleştirilen Tatlı Su Organizasyonları Gerçekleştirdiğiniz Tatlı Su Organizasyonları Hakkında Herşeyi Burada Paylaşabilirsiniz

Seçenekler Stil
Alt 11.05.11, 08:46   #51
ybingol
Üye

ybingol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: yasin BİNGÖL
Memleket:ankara(konya)
Kan Grubu: A Rh (+)
En İyi Avı: www.oltacilar.com dostluğu
Referans:
ybingol will become famous soon enoughybingol will become famous soon enough
Smile

2008 yılında üye olduğum OLTACILAR.COM sitesi sayesinde genellikle işlerim sebebiyle çoğu aktiviteye katılmasamda bu sene böyle büyük bir organizasyona katılmanın ve yeni dostluklar kurmanın tarif edilemeyen duygusunu ve mutluluğunu yaşamaktayım. Her ne kadar Mayıs ayında böyle bir soğuk hava yaşamamış olsakta şenlik havasının sıcaklığı bence tüm türkiyedeki amatör avcıların içini ısıttığı kanısındayım. Bu büyük organizasyonu tertip eden ve öz veriyle ellerinden gelen tüm fedakarlığı gösteren öncelikle Başkınımız M.Serkan İnanç Şahsında Tüm dernek üyelerini ayrı ayrı tebrik ediyorum. Ayrıca Turgay abiye orda tanıştığım Fedayi abiye Erdem abiye ve tabiki Beraber olduğumuz Murat (Çeri) abi ve ihsana sonsuz teşekkürlerimi borç biliyorum.
Bence Şenlikte olması gereken her şey vardı. Tüm katılımcı dostlarıma Teşekkür ederim. Hersene büyüyerek gelişen dernegimizin daha nice böyle aktivitelerde alnının akıyla başarılı olacağı temennisiyle Saygılar Sunuyorum.

ybingol isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.05.11, 09:03   #52
bysito
Üye

bysito - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Kudret Altuntaş
Memleket:Ankara
En İyi Avı: Mayıs 2011 Oltacılarder 3.cülük ödülü ve Av doğa dergisi 2.lik ödülü
Referans:
bysito will become famous soon enoughbysito will become famous soon enough
Her yıl olduğu gibi bu yılda harika bir organizasyona imza atan oltacılarder yönetim kuruluna çok teşekkürer. Havanın biraz tatsız olmasına rağmen ortamın sıcaklığı neşemize neşe kattı ve bu neşe sabahın ilk ışıkları ile birlikte yerini tatlı bir heyacana bıraktı havanında düzelmesi ile birlikte değmeğin keyfimize yani yarışma bahane gerisi şahane kimileri balık tuttu kimileri tutamadı zaten amaç orada olmak değilmiydi? Neyse uzun lafın kısası şu yorucu iş ortamından bizi kurtarıp harıka bir organizasyona imza atan yönetim kurulu bence gerçek kazanan sizlersiniz. Teşekkürler.

bysito isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.05.11, 09:12   #53
turnacı adnand
Üye

Üye Adı: Adnan Demircioglu
Kan Grubu: B Rh (+)
En İyi Avı:
Referans:
turnacı adnand is on a distinguished road
EMEĞİ GEÇEN HERKEZE TEŞEKKÜR EDERİM HAVA ŞARTLARINDAN OLAYI GELEMEYEN ARKADAŞLAR İÇİNDE ÜZÜLDÜM ÇOK GÜZEL ORTAM OLDU İLK KATILMAMA RAĞMEN HİÇ YABANCILIK CEKTİRMEDİLER
TEKRAR TEŞEKKÜRLER BAŞKANIM

turnacı adnand isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.05.11, 09:27   #54
berkk54

berkk54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Yaşar BESLER
Memleket:Sakarya
En İyi Avı: sazan28kğ
Referans:
berkk54 will become famous soon enoughberkk54 will become famous soon enough
ilk öncelikle . Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği (OLTACILARDER) yönetimine ve tüm emeği gecen arkadaşlara sonsuz tşk sunarım
Resimler ve organizasyon gerçekten müthiş olmuş aranızda olamamamın üzüntüsü içindeyim gercekten süper bir yarışma cıkarmısınız bu yüzden sizleri ayakta alkışlıyorum 10 numarasınız

berkk54 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.05.11, 09:43   #55
Salihaga19
Üye

Salihaga19 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Salih AGA
Memleket:Bursa
En İyi Avı: Avatarda gösterdim.
Referans:
Salihaga19 will become famous soon enoughSalihaga19 will become famous soon enough
Tek kelimeyle harika olmuş, tebrikler OLTACİLAR DERNEĞİ VE SEVENLERİNE... Darısı semader'e diyorum...

Salihaga19 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.05.11, 09:52   #56
Bülent YILMAZ

Bülent YILMAZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: BÜLENT YILMAZ
Memleket:KÜTAHYA / ANKARA
En İyi Avı:
Referans:
Bülent YILMAZ is on a distinguished road
Organizasyonda Emeği Geçen , Destek Veren , Katılım Sağlayan Herkese Ayrı Ayrı Teşekkürler...
Çok Güzel bir organizasyondu...
İnternetten sohbet ettiğimiz Ağabey ve Arkadaşlarımızla Yüzyüze de Görüşme ve Sohbet Etme Fırsatı Bulduk...
Seneye Tekrar Katılırız İnşallah...
Bu güzel insanlarla bir arada olmak çok güzel...

Bülent YILMAZ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.05.11, 10:28   #57
yabder
Üye

Üye Adı: İbrahim Şahbaz
Memleket:Yozgat
En İyi Avı: 70cm turna
Referans:
yabder is on a distinguished road
Teşekkürler Doğa dostları

Efendim öncelikle YAB-DER adına şahsım ve başkanım Yusuf bey adına bu organizasyonda emeği geçen herkese çok ama çok teşekkür ederiz. Derneğimizide bu organizasyona davet etmeniz bizide ayrıca onurlandırmıştır. Yozgata çok istememize rağmen turna ve ödül götüremesekte, herşeyden daha önemli güzel hatıralar ve dostluklar götürdük.
Saygı ve selamlarımızla

yabder isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.05.11, 10:56   #58
erto

erto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Erol TOGAY
Memleket:ANKARA
En İyi Avı: attım ağzına gitti boğazına
Referans:
erto will become famous soon enougherto will become famous soon enough
Wink

Alıntı:
mehteran Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hepsi ile olmasada, dostlarla kucaklaşıp aynı havayı teneffüs etmenin mutluluğu içindeyim..
Amacımız balık tutmak değil, dostlara destek vermektir.. Geç saatlerdede olsa avlak yerine uluştağımızda bütün yol yorgunluğunu unutarak ayakta yakalayabildiğimiz dostlarımızla kısa kısada olsa sohbet etme ve yüzlerini görme şansımız oldu.. Sürdürübelebilir amatör balıkçılık için herzaman yanınızda ve desdekçiniz olmaya devam edeceğiz.. Emeği geçen bütün arkadaşlara sonsuz teşekkürler. 2012 deki organizasyonun tarihi bellimi
Ben birşey anlamadım bu seferkinden, nasip olursa daha erken geleceğim inşallah.
gürkan abim görüşemeden kayboldun gittin,yardımcı olabildiysem ne mutlu bana .seni kucakladım ya bana yetti.

erto isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.05.11, 11:47   #59
nezih77
Üye

Üye Adı: ....
Memleket:....
Kan Grubu: Lütfen Seçiniz
En İyi Avı:
Referans:
nezih77 is on a distinguished road
öncelikle sayın başkanımıza ve emeği geçen tüm kurum ve derneklere teşekkürlerimi iletiyorum. buz gibi gecede sabaha kadar yapılan sıcacık sohbetler zamanın nasıl aktığını hissettirmedi .umarım seneye aynı yerde görüşmek üzere hoşçakalın...

nezih77 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.05.11, 11:52   #60
Selçuk_06
Üye

Selçuk_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Selçuk
Kan Grubu: 0 Rh (-)
En İyi Avı: Henüz yok.
Referans:
Selçuk_06 will become famous soon enoughSelçuk_06 will become famous soon enough
Tek kelime ile mükemel bir organizasyon olmuş.
Emeği geçen tüm OLTACILARDER yönetimini ve dernek üyelerini, katkı ve katılım sağlayan herkesi, yarışmacıları ve o gün orada bulunan her bir ferdi canı gönülden tebrik ediyorum.
İş nedeni ile aranızda olamamanın burukluğu içerisindeyim. Buradan da olsa sizleri görmek varlığınızı hissetmek çok güzel iyiki varsınız.
Allah yolumuzu açık etsin.

Sevgi ve saygılarımla.

Selçuk_06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
bala, balık avı, kesikköprü, oltacılarder, turna

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Sponsorlar