|
|
|
|
|
#1 |
|
Bizim ekip..
1- Fedai 2- Peker 3- Ümit 4- Ercan 5- Necat cumartesi gecesi saat 03.00 da hareket edecektir.Beraber gitmek isteyen arkadaşlar ekiplerini kursunlar ve buluşma yerini tespit edip telefonlaşalım.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Bu soğukta sabahın 3'ü, 5'i erken değilmi ?? Zaten balık çıkması çok zor. Maksat sezonu açmak değilmi ????
|
|
|
|
#3 | |
|
Alıntı:
![]()
|
||
|
|
|
|
#4 |
|
Koskaca 2. başkanın yazdığı mesaja bak. Daha da bişi demiyorum
|
|
|
|
#5 |
|
buluşmanızın hayırlı ve bereketli ve de başarılı olmasını canı gönülden diliyorum
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Başkanımdan bu sıralar hiç haber yok. Eskiden arada birde olsa türkülerini özledim kardeş az nefeslenelim derdi.
Bizde nasip olursa 04:30 civarında Ankara'dan çıkış yapacağız. Yemek / içmek işini ekipler kendisi halledecekler eksiklikleri kendi aramızda orada yardımlaşacağız diye anladım. Bizim ekip. Nihat KÖŞKEROĞLU Mustafa İPEK Mehmet ŞİMŞİT Sefa ŞİMŞİT Okan KAYA Harun KÖŞKEROĞLU Ceyhun bey |
|
|
|
|
|
#7 |
|
KATILIMCI LİSTESİ :
1. M. Serkan İNANÇ 2. Mustafa KÖŞKEROĞLU 3. Fırat OĞRU 4. Erkan UZUNER 5. Selçuk TERZİ 6. Yusuf ARDAHANLI 7. Hakkı HARMANCIK 8. Ayhan EKİCİ 9- Erhan CANATAN 10- Samed ERGİN ve Arkadaşı 11- Sezai ÇITIR 12- Peker Kaya 13- Necat ÇETİNCEVİZ 14- Metin TAŞKIN 15- Fedai ERDEM 16- Ümit ÇETİN 17- Ümit ÇETİN' in Arkadaşı Ercan 18- Ahmet DEMİR 19- Ersin GÖKÇE 4 Arkadaşı 20- Nihat KÖŞKEROĞLU 21- Mustafa İPEK 22- Mehmet ŞİMŞİT 23- Sefa ŞİMŞİT 24- Okan KAYA 25- Harun KÖŞKEROĞLU 26- Ceyhun bey |
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
|
|
#9 | ||||
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Amacımız 2/2 tebliğe göre avcılığı serbest olan balıklardan yakalayıp mangalda veya tüpün üzerindeki yağda pişirip afiyetle yemek olsaydı KESİKKÖPRÜ' de buluşalım demezdik. Bence BIRAKIN başka yerleri ve işleri. Hatta uğruna onca emekler verdiğimiz o güzelim balıkları ![]() Zamanın birinde Kesikköprü için ne yaptın diye soran olursa; mangal yakıp keyfime baktım demek bile bence yeterde artar...
|
|||||
|
|
|
|
#10 |
|
Mustafa abi ne kıskanması yaaaa, sizin gibi dostlarım olduğu için gurur duyuyorum...Şu saz işi çok hoşuma gitti bende istiyorum abiiiiiiiii.
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Sponsorlar | ||
|
|
|