|
|
|
#4081 |
|
başkanım en uygun zaman pazar ben 16-24 teyim aladdin abi 08-16 da pazar hafta tatilimiz hamit ustamında pazar müsait olursanız olur bizim iş
|
|
|
|
|
|
#4082 |
|
Siz kendinizi ayarlayın, bizim için saat önemli değil. Cumartesi akşam veya pazar günü biryerlerde buluşalım. Saati siz belirleyin madem, Şimdi sizin vardiya durumunuzu bilmediğimiz için birşey söylemem yanlış olur. Fakat haman işi kesin haberiniz ola, kendinizi ona göre ayarlayın. Ben suyu sevmem, havuza girmem, banyo yapmam, Beni doğarken ebe yıkadı ölüncede imam yıkayacak.... gibi bahaneler geçersizdir. Vallahi etek giydiririm size haberiniz ola. Bu işe gönül verdiysek birlikte yıkanıp temizlenecez ondan sonra işimize bakacaz. Hem Turna toplantısı olacak bu hamam işi. Gene önceden bi kahvede toplanıp birlikte çay içelim. Dediğim gibi zamanı ve saati siz ayarlayın madem.
|
|
|
|
|
|
#4083 |
|
Artık çıkmak zorundayım. Saatim geldi, daha sonra görüşürüz inşallah.
|
|
|
|
|
|
#4084 |
|
başkanım biz 4 kişiyiz ben,aladdin abi,hüseyin abi ve hamit usta gelecek olanlar başka gelecek kütahyalı abilerimiz varsa bekleriz.... başkanım ufak bir çay fastı yaparız hamam bidahaki sefere inşallah başkanım listeyi hazırla sen
|
|
|
|
|
|
#4085 |
|
hayırlı işler
|
|
|
|
|
|
#4086 |
|
hayırlı işler beyler
|
|
|
|
|
|
#4087 |
|
başkanım cumartesi öğleden sonra gelecem müsait olurmusun pazarda bişeyler yapalım vaktin olursa mangalı alıp şöyle dere kenarına gideriz
|
|
|
|
|
|
#4088 |
|
başkanım cumartesi akşamı bir toplantı yapsak tanışmak amaçlı nedersiniz çay kahvemizi içer muhabbet ederiz
|
|
|
|
|
|
#4089 |
|
İyi günler arkadaşlar. Şu buluşmayı organize edelim bizde bir kaç arkadaş katılabiliriz. Bizim de tercihimiz çay sohbeti olacaktır.
|
|
|
|
|
|
#4090 |
|
iyi sohbetler beyler
|
|
|