|
|
|||||||
| Planlanan Tatlı Su Organizasyonları Bu Bölümde Yeni Bir Tatlı Su Organizasyonu Düzenleyebilir, Düzenlenen Bir Organizasyona Katılabilirsiniz |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#31 |
|
perşembe günü orada birileri olacak mı, balık tutulacak alana çadır kurulabilecek mi? çadırların yarışma alanına uzaklığı ne kadar olacak?
|
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Alıntı:
Özellikle arkadaşların rahat bir şekilde yarışmaya katılabilecekleri günleri seçmeye çalıştık. Can arkadaşımızında dediği gibi bayram 01 Eylül 2011/Perşembe günü bitiyor. Yarışmanın başlama günü 02 Eylül 2011/Cuma günü bayram değil yani. Geçen seneki yarışmacılardan zamanı müsait olupta gelmeyenler olursa sebebi nedir diye inan tek tek arayıp soracağım. Yılda bir defa yapılıp gerçekten büyük emekler sarfedilen bu yarışmada; Doğanın, çevrenin ve sudaki canlının korunması adına belirlenen 1380 Sayılı Su Ürünleri Kanunu ve Amatör (Sportif) Amaçlı Su Ürünleri Avcılığını Düzenleyen 2/2 Tebliğ kurallarına uymak, özendirmek ve sportif olta balıkçılığını tanıtmak hedefleniyor. Gerisi... Gerisini geçen seneki katılımcılar bilir. Biz düzenleyenler ne dersek boş...
|
||
|
|
|
|
#33 | |
|
Alıntı:
Metin abime selamlar
|
||
|
|
|
|
#34 | |
|
Alıntı:
Katılan veya çeşitli sebeplerden dolayı katılamayanların görüş ve önerileri bu yarışmaya sürekli yön veriyor ve derneğimiz Yönetim Kurulu da en iyisini yapabilmek için olanca gücüyle çaba sarfediyor. Katılamaz ve gerekçe sunamazsanız dilimden kurtulamazsınız haberiniz olsun. ![]() Bahadır hocaya selamlar. |
||
|
|
|
|
#35 | ||
|
Alıntı:
Alıntı:
Perşembe günü dernek yönetimimizden ve yarışma için derneğimizce görev alan arkadaşlarımızdan mutlaka birileri orada olacak elbet. Şenlik alanı ile yarışmacıların arasında tahmini 60-70 metre mesafe olacak. Yarışmacılar ile her an sohbet etme imkanı bulunmasada Turna yarışmasındaki gibi olmasa bile şenlik alanında sohbet daima olacaktır diye ümid ediyoruz. Yarışacak arkadaşların arasında tanıdıklarınız var ve sizde onlara yakın bir yerde kamp kurmak isterseniz yarışma kuralları gereği aranızda bir bant olacak o kadar ![]() Ama ben ve benim gibi olta sallamayacaklar hep yukarıda sohbet eder olacağız
|
|||
|
|
|
|
#36 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
#37 |
|
bana bir arkadaş yokmu ekip olacak
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
allah nasip ederse bizde yarışmaya katılacaz dostlarımızı yalnız bırakma niyetimiz yok
1:yaşar BESLER 2:yasin İZKALAF |
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Alıntı:
Aleyküm Selam ... |
||
|
|
|
|
#40 |
|
Hayırdır?
![]() Varsayalım ki atandı... Niye sormuştunuz?
|
|
|
|
![]() |
|
| Etiketler |
| balık, balıkçı, baraj, bolu, gölköy, oltacilarder, organizasyon, sazan, sazan avı |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Sponsorlar | ||
|
|
|