|
|
|||||||
| Planlanan Tatlı Su Organizasyonları Bu Bölümde Yeni Bir Tatlı Su Organizasyonu Düzenleyebilir, Düzenlenen Bir Organizasyona Katılabilirsiniz |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#31 |
|
Değerli arkadaşlar,
Bildiğiniz üzere 01 Nisan 2012 günü tüm yurtta Doğal alabalık ve Turna Balığı zaman yasağı bitiyor.... Bugün bir çok arkadaşımıza hafta sonu ne yapalım diye sorduk. Hemen hemen herkes Kesikköprü' ye gidelim dedi. Dolayısıyla 01 Nisan 2012/pazar sabahı tüm dostlarımızı Kesikköprü Barajındaki Dede Oğuz' un mekanına bekliyoruz... Yani 01 Nisan sabahı KESİKKÖPRÜ' deyiz.... KATILIMCI LİSTESİ : 1. M. Serkan İNANÇ 2. Mustafa KÖŞKEROĞLU 3. Fırat OĞRU 4. Erkan UZUNER 5. Selçuk TERZİ 6. Yusuf ARDAHANLI 7. Hakkı HARMANCIK 8. Ayhan EKİCİ 9- Erhan CANATAN 10- Samed ERGİN ve Arkadaşı 11- Sezai ÇITIR Konu Hakkı HARMANCIK tarafından (28.03.12 Saat 22:42 ) değiştirilmiştir. Sebep: İki kere yazılan isim düzeltilmiştir. |
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Alıntı:
1 Nisan damı vuruyor sadece, sen bir bak çaresine onada gidelim ayrıca. |
||
|
|
|
|
#33 |
|
Keşke yanınızda olabilseydim, hepinize rastgelsin.İyi eğlenceler
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Bir aksilik çıkmazsa bende kesinlikle orda olmaya çalışacağım
|
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Alıntı:
demedi deme
|
||
|
|
|
|
#36 | |
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() Burhan abi sen yakala alaları, yolla bize sana zahmet..![]() ![]() Nuri abinin ahı tutdu kar yagıyor ankaraya... Konu Musa ERCİYAS tarafından (28.03.12 Saat 17:11 ) değiştirilmiştir. |
||
|
|
|
|
#37 | |
|
Alıntı:
Sadece hava durumunu takip ediyorum ![]() Ay durumunu, hava basıncı olasılıklarını,su sıcaklıkları, ulaşabilirsem su seviyesi, ph durumu , rüzgar durumu vs... Balık için bunların hepsini aşağı yukarı bilmek şart... |
||
|
|
|
|
#38 | |
|
Alıntı:
Tufanda olur, karda yagar.. ![]() Neyse nuri abi sende gell..![]()
|
||
|
|
|
|
#39 | |
|
Alıntı:
![]()
|
||
|
|
|
|
#40 | |
|
Alıntı:
Ben onun adına affına sığınarak düzeltmeyi yaptım. Bu arada benim gelme ihtimalim %12 demiştim. Yani az ihtimal var, yinede sağolsunlar eklemişler. ![]() Saygılarımla... |
||
|
|
![]() |
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Sponsorlar | ||
|
|
|