|
|
|
#3181 |
|
eskişehir devamlı balıga gidiyo biz oturuyoruz arkadaşlar
|
|
|
|
|
|
#3182 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
#3183 |
|
Kütahyamın güzel insanları selamlar vallahi bir haftalık siteye ulaşamamın kaybı büyük oldu başım döndü kaldıgım yerden devam etmem yeni arkadaşlarlada sayfamız renklenmiş ne güzel. Gürkan abim olacak apocum tam aradıgın adam demiştim çorap sökügü gibi ardı gelecek göreceksiniz pazartesi makinayı simavdan getirecegim sögüt yoluna bi degişiklilik olmassa akşamları buradayım inşaalah istanbul işiyle apocum ilgilendi sağosun ğidiyoruz..
CÜMLETEN HAYIRLI AKŞAMLAR.
|
|
|
|
|
|
#3184 | ||
|
Alıntı:
Alıntı:
|
|||
|
|
|
|
#3185 | |
|
Alıntı:
Günaydın arkadaşlar. İstanbula Organizasyon için gitmek isteyen arkadaşlara duyurulur. Kütahya İstanbul..... Hareket. 23.30...... VARIŞ. 06,30 İstanbuldan Kütahya hareket 19,20.......GELİŞ 01.30 Bilet Ücretleri. GİDİŞ..... 16.500 GİDİŞ DÖNÜŞ. 27.000 Varışta İstasyondan iskeleye dolmuşlarla gidilecek yol 15 dk.sürüyor, dolmuş ücretleri 1 ytl. Gelişmeleri zamanla bildireceğim. Alıntı: mehteran´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster Hayırlı sabahlar arkadaşlar. İstanbul için hazırlık yapanlara duyurulur. Yanınızda 1 takım kamış ve makina alın misina kalınlığı 20 mm ile 40 mm arasında olabilir. bizim kara metin çapari ve kurşunları ayarlayacak çapariler 1 ytl kurşunuda yine uygun fiyattan ayarlayacak Güncel. |
||
|
|
|
|
#3186 | |
|
Alıntı:
Trende olmazsam otomobil ile geleceğim. Kaçarı yok yani. ![]()
|
||
|
|
|
|
#3187 | |
|
Alıntı:
![]()
|
||
|
|
|
|
#3188 |
|
Kardeşim nasılsın hahşöyle gülüm benim ne güzel .Keşke sende gelebilseydin istanbula genede uğraş gelebilmen için açık bir kapı vardır illaki ne muhabbet olurdu .Bak gürkan abim özelde olmasına rağmen her türlü olasılığı değerlendiriyor...
|
|
|
|
|
|
#3189 |
|
Kankim benim ben istemezmiyim gelmek biz senle nerleri yol ettik İstanbulun lafı mı olur ama bu sefer beni mağdur görün herşey gönlünüzce olsun biz bize düşeni yaparız ne gerekirse.
|
|
|
|
|
|
#3190 |
|
Çarşamba akşamı saat. 20.00 ile 20.30 arası aynı yerde toplanıyoruz.
Dönenler meydanı AKEDEMİ BİLARDO SALONU. Toplantının amacı Son hazırlıklar yapılıp durum belirlenecektir. Kütahya ve çevresi bütün dostlar davetlidir. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| Çevresi, kütahya, organizasyon, platformu1, tartışma |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Sponsorlar | ||
|
|
|