|
|
|
#2051 | |
|
Alıntı:
Yidiğin içtiğin senin olsun, gözümüz yok. Gördüklerini anlat yeter, ayrı sitilleri merak ettim. |
||
|
|
#2052 |
|
Abi onları toplantıda yada avlak bölgesinde anlatacağım. Bende saklı sandığa koydum sizler için saklıyorum. Burdan müsterisi çooook çıkar.
|
|
|
|
|
|
#2053 |
|
Sende haklısın.
|
|
|
|
#2054 |
|
Günaydın Kütahya
|
|
|
|
#2055 |
|
herkese meraba abilerim raporu vermekte baya geçiktik ama kusurumuza bakmayın artık...
cuma günü saat 4 gibi buluştuk ettik çıkıyoduk yükleniyoduk falan derken gürkan abimle yola koyulduk giderken ilke abiyide aldık hoş sohbet gırgır şamata espiri av anıları avlak bilgileri yavaş yavaş geze geze avlağımıza geldik avladığın adıda su kenarı biz oltaları hazırlarıyıp suya atıyoduk derken hava iyiden iyiye kararmaya başladı ve tabi dodurganın durmak bilmeyen malum rüzgarıda eklenince adam gibi dışarda olta başında ateş başında muhabbet edemedik ya arabadaydık yada çadırda bu seferki avımız pek tat vermedi ama genede orda olmak o zahmeti çekmek orda birlikte üşümek güneşte yanmak bize yetti.Çok fazla balık alamadık genelde ufak çapaklar ve sirkülerin altında balıklar vurdu bizde haliyle uygun olmayanları geri saldık sadece bikaçtane yencek kadar tavalık aldık hepsio.Adam gibi olta başında muhabbet edemedik starlet izleyemedik zil sesi dinleyemedik fakat genede güzel 2gün geçirdik. 2.günün akşamında saat 2,5-3 gibi toparlanalım dedik ve saat 5tede evlerimize girmiştik.Bizi getirip götüren onca zahmetimizi çeken gürkan abime ve hoş sohbeti için ilke abiye çok çok teşekkür ederim allah razı olsun...
|
|
|
|
|
|
#2056 | |
|
Alıntı:
Ben sizin yaşadıklarınızı daha yaşayamadım...Yani sezonu açamadım..
|
||
|
|
#2057 |
|
Gel abim hemen bu hafta açılış yapalım seninle. Yeterki niyete al.
|
|
|
|
|
|
#2058 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
#2059 | |
|
Alıntı:
kiymetli kardesim gittiginiz yerde balik yakalayabilmek icin once yer yakalayacaksin.(sazan her yerde gezip avlanmaz,irileri ise dahada kisitli avlanip,daha sakin yerlerde olurlar) Oda imkansiz gibi birsey,Eskisehirli kardeslerimden yer yakalamak cok zordur.Eger orada balik cikiyorsa kardeslerimiz vardiyaya girer.Onun icin hayiflanma.Ama bunlar hep tecrube.Bu is boyle boyle gelisir.Neticede ufak tefekte olsa balik gormussunuz,gecelemissinizde daha ne olsun?Ilerideki avlar icin bol sanslar,Selamlar. |
||
|
|
|
|
#2060 | ||||
|
Alıntı:
Alıntı:
![]() Alıntı:
Alıntı:
|