|
|
|||||||
| Forum Kullanımı Hakkında Yardım Foruma nasıl video ekleyebilirim? Çektiğim resimleri nasıl paylaşabilirim? Foruma nasıl üye olabilir, konu açabilir, açılan konuları cevaplayabilirim? Forumumuzun kullanımı hakkında yardım almak için bu bölümü kullanabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#11 |
|
ya ne tesadüfün bu kadarıda ılmaz yani benim kide çalışmıyooooooo
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Avatar resmi yüklemede zorluk çeken arkadaşlar sorun giderilmiştir.
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Turgay abi avatar sorununu aşmışsınız.Çalışmalaranızdan dolayı teşekkür eder başarılar dilerim.
![]() Saygılarımla... |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Sayın yöneticiler avatar resmi yüklemede sorun yaşıyorum yardımcı olurmusunuz.Sanki yeşil buton takılı kalmış.Bu buton bildiğim kadarı ile mekanik değil dokunmatik.Lütfen S.O.S.
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Sanırım biz yeni üyeler de sorun devam ediyor.Yeni üyeler içinde meşhur yeşil butona bir el atıverin lütfen.
|
|
|
|
|
|
|
#16 | ||
|
Alıntı:
Alıntı:
Şuan için hiçbir sıkıntı görülmüyor. Sırası ile Profiliniz Profil Resmini Değiştir ve Avatarını Değiştir bölümlerini kullanarak karşınıza çıkan sayfada bulunan GÖZAT butonuna basıp bilgisayarınızdan resmi aldıktan sonra Değişiklikleri Kayıt Et butonunu kullanark yükleyebiliyorsunuz. Bu sorun çok eskilerde vardı. Konuyu silmeyi unutmuşuz. |
|||
|
|
|
|
|
#17 |
|
Abicim tekrar deneyeceğim.Eskidik herhalde şu bilgisayar kullanımını bir türlü öğrenemedim.Benim gençliğimde uzun şarlo daktilolar ve daktilo kursları vardı ne güzel günlerdi ahhh ahhhhh
|
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Alıntı:
Çok net görünüyor
|
||
|
|
|
|
|
#19 |
|
Çok özür dilerim.Profilime geldiğimde benden nick ve şifre istiyor.yazdığımda ise kabul etmiyor.Yetkiniz yok diyor.
|
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Sponsorlar | ||
|
|
|