|
|
|
#1511 |
|
İyi akşamlar sevgili Metin, nasılsın, keyifler yerinde mi? Oltaları yemledin mi, aman debriyajı açmayı unutma, benim içime doğar, sabah dayamasını bile bulamazsın oltanın.
![]()
|
|
|
|
|
#1512 |
|
Sevgili hocam giden olta olsun.Önemli olan orada bulunmak tüm arkadaşlar ile aynı havayı solumak.Sazan sezonu açılsın ben yemlerim oltayı
|
|
|
|
|
#1513 |
|
Sazan diyerek içimi cız ettirme sevgili Metin, zaten bu sene havalar serin gidiyor, sular yüksek ve soğuk, yağışlar bir yandan devam ediyor, su sıcaklığı yeterince artamayacak ve sazanın havyar dökmesi daha da gecikecek gibi görünüyor. Bu sefer balık hasta olacak, yarı havyarlı ya da havyarını doğru dürüst atamamış olacak, hasta balık yeme mi bakar, zaten kendi derdine düşmüş olacak, bir de Haziran'ın 15'inde sezonun açılması gibi aklı evvel bir uygulama bunun üzerine tüy dikecek. Yani felaket senaryosu yazmayayım diyorum ama görünen köy de kılavuz istemiyor. Bu sene debeleneceğe benziyoruz avlaklarda, inşallah ben yanılırım.
|
|
|
|
|
#1514 |
|
Sirküler osman beye teslim edilmiştir.Ama pek kale alacağını sanmıyorum
|
|
|
|
|
#1515 | |
|
Alıntı:
![]() ![]()
|
||
|
|
|
#1516 |
|
Abi ben yetki ve sorumluluklarını hatırlatan bir mail gönderdim
![]() yarın öbür gün de Bilgi edinme yasasına göre soracam neler yapmışlar... Bir de gazeteye yazmayı düşünüyorum Sakarya ya filan ![]() şöyle fotoğraflar da çekip filan ![]() Bakalım ilgileniyorlar mı ilgilenmiyorlar mı ![]() Bi de içişleri bakanlığına mı şikayet ediyorduk görevlerini yapmayınca? |
|
|
|
|
|
|
#1517 |
|
nuri su ürünleri kanunu için konu açtım orada zabıtanın yetkisi var bir bak
|
|
|