Anasayfaya Git!

Go Back   Balık Avı ve Amatör Balıkçılık Oltacılar.Com Bölge Grupları & Organizasyonlar Tatlı Su Organizasyonları Gerçekleştirilen Tatlı Su Organizasyonları

Uyarılar

HEM KENDİ SAĞLIĞIN HEM DE AİLE BİREYLERİNİN SAĞLIĞI İÇİN EVDE KAL, SAĞLIKLI KAL

Gerçekleştirilen Tatlı Su Organizasyonları Gerçekleştirdiğiniz Tatlı Su Organizasyonları Hakkında Herşeyi Burada Paylaşabilirsiniz

Seçenekler Stil
Alt 17.05.11, 00:35   #141
Necat ÇETİNCEVİZ
Üye

Necat ÇETİNCEVİZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Necat ÇETİNCEVİZ
Memleket:ANKARA
Kan Grubu: AB Rh (+)
En İyi Avı: OLTACILARDER
Referans:
Necat ÇETİNCEVİZ is on a distinguished road

Konu ERDEM tarafından (18.05.11 Saat 12:30 ) değiştirilmiştir.
Necat ÇETİNCEVİZ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.05.11, 12:25   #142
ertan_06
Üye

ertan_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: ertan
Memleket:ankara
Kan Grubu: 0 Rh (+)
En İyi Avı: 6 kg aynalı sazan
Referans:
ertan_06 will become famous soon enoughertan_06 will become famous soon enough
Alıntı:
Fedai ERDEM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kardeş Sen en güzel hediyeyi orda olmakla almışın ve bizede aynı şekilde vermişsin..
Baş tacısın.
Hediye borcumuz olsun..
hediye işin şakası fedai abi önemli olan sizlerle beraber olmaktı herşey için teşekkürler..

ertan_06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.05.11, 20:10   #143
ybingol
Üye

ybingol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: yasin BİNGÖL
Memleket:ankara(konya)
Kan Grubu: A Rh (+)
En İyi Avı: www.oltacilar.com dostluğu
Referans:
ybingol will become famous soon enoughybingol will become famous soon enough
Alıntı:
peker_kaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
herkese selamlar.
hani bir laf vardırya "anlatılmaz yaşanır"evet bu sözün tam anlamıydı.
her şeyin süper olduğu bir organizasyondu.
SERKAN başkan başta olmak üzere bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim.
abi arşivden yasin seni niye görmedim ben

ybingol isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.05.11, 19:50   #144
Carphunter06
Üye

Üye Adı: Atilla
Memleket:.
Kan Grubu: A Rh (-)
En İyi Avı: .
Referans:
Carphunter06 is on a distinguished road
Emeği geçen herkesi canı gönülden tebrik ederim, nice şenliklere inşallah.

Carphunter06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.05.11, 21:30   #145
idkln

idkln - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: İbrahim AKALIN
Memleket:ANKARA
Kan Grubu: B Rh (+)
En İyi Avı: Allah'tan ümit kesilmez, birgün o'da olacak inşallah :))
Referans:
idkln is on a distinguished road
Başta, Sayın Başkan ve Yönetim Kurulu olmak üzere, bu organizasyonun planlanmasında, hazırlanmasında ve gerçekleştirilmesinde emeği geçen herkesi kutluyor ve sonsuz teşekkürler ediyorum. İlk defa katıldığımız bu organizayonda gerçekten çok keyifli saatler yaşayarak güzel bir hafta sonu geçirmiş olduk.

Ayrıca, Bottan En Büyük Balık katagorisinde birinci olan ekip arkadaşım, sevgili abim Kemal AYGAN' ı da kutluyor başarılarının devamını diliyorum. Diğer katagoride birinci olan küçük kardeşimizi de kutluyor şansının ve kısmetinin bir ömür boyunca daim olmasını dileyerek gözlerinden öpüyorum.

Aşağıda, turnuva sırasında fotoğraf makineme ve kamerama takılan görüntüler var. Burada, elimdeki görüntülerin çokluğundan ve uzunluğundan dolayı, kusura bakmayın ama genelde bize ait dakikalar var. Şimdiden izleyen izlemeyen herkese sonsuz teşekkürler.

Bir sonraki organizasyonda tekrar görüşmek üzere HOŞÇAKALIN...

idkln isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.05.11, 22:06   #146
K_Aygan

K_Aygan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: KEMAL AYGAN
Memleket:Ankara
En İyi Avı: TURNA 67.5cm
Referans:
K_Aygan is on a distinguished road
Emeği geçen herkese teşekkürler........

Şahsım adına böyle güzel bir organizasyona 40 yaşımdan sonra katıldığım için geçen yıllarım adına çok üzgünüm ama ayrıca ilk turnuvamda botla yarışma kategorisinde 1.çilik almış olmamdanda aynı derecede duyduğum bu mutluluk için Sayın Başkan ve Yönetim Kurulu olmak üzere, bu organizasyonun planlanmasında, hazırlanmasında ve gerçekleştirilmesin.de emeği geçen herkesi kutluyor ve sonsuz teşekkürler ediyorum .

K_Aygan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.05.11, 22:56   #147
M.Serkan İNANÇ

M.Serkan İNANÇ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: M.Serkan İnanç
Kan Grubu: AB Rh (+)
En İyi Avı: www.oltacilar.com dostluğu
Referans:
M.Serkan İNANÇ will become famous soon enoughM.Serkan İNANÇ will become famous soon enough
Bu sene 4. sünü düzenlediğimiz Geleneksel Turna Balığı Yakalama Yarışmaları Şenliği' mizin hemen öncesinde derneğimiz forumuna üye olup 7-8 Mayıs 2011 tarihleri arasında yaptığımız şenliğimiz sonrasındaki ödül töreninde yüzünü ilk defa gördüğüm (Geçen senedeki şampiyonumuz Erol TOĞAY' ın yüzünüde ilk defa orada görmüştüm) amatör balıkçı ağabey ve kardeşlerimin yerinde olmayı inanın çok isterdim...

Kemal abi affına sığınarak birşeyler yazmak geldi içimden...
Alnının akı, bileğinin gücü ve şansınında yardımı ile 1. olduğun için seni tekrardan tebrik ediyorum.
OLTACILARDER yönetimi olarak dernek üyelerimizden görevli arkadaşlarımızla birlikte her sene olduğu gibi olanca gücümüzle gerçek amatörlerin hakkının yenilmemesi için canla başla mücadele ettik.
Bunda başarılı oldu isek ne mutlu bize...
OLTACILARDER Geleneksel 5. Turna Balığı Yakalama Yarışmaları Şenliği' mizde acaba neler olacak diye şimdiden düşünmeye başladım desem yalan olmaz

Başta İbrahim ağabey olmak üzere ekip arkadaşlarına selamlar.

Sürdürülebilirlik adına gerçekleştirilen her etkinlikte şansınızda yanınızda olsun.
Bir yerlerde karşılaşır isek sakına benim tanımamı beklemeden kardeş nasılsın demeyi ihmal etmeyin. İnanın o gün bu gündür daha halen kim birinci oldu kim ikinci oldu bana göre hayal gibi

Not: Sizdeki resim ve videoları orjinal hali ile derneğimize ulaştırırsanız sevineceğim.

M.Serkan İNANÇ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.05.11, 06:41   #148
mehteran
Üye

mehteran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Gürkan KOCAÇAY
Memleket:KÜTAHYA
En İyi Avı: Edindiğim dostlarım.
Referans:
mehteran will become famous soon enoughmehteran will become famous soon enough
Alıntı:
ertan_06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Orada olmak ve bu güzel ortamı görmekde bize yeter her ne kadar balık tutamasakta, ödül alamasakta, çekiliş yapılıpta binlerce hediye arasından 1 çekirdek bile çıkmasada oltacılarder i çok seviyoruz ve seneye inşallah tekrar katılmayı şimdiden istiyor ve bekliyoruz....170 katılım no ertan bartan
Al bendede okadar vallahi.. İğne kutusu beklerken, stizen marka kol saati çıktı..
Alıntı:
M.Serkan İNANÇ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu sene 4. sünü düzenlediğimiz Geleneksel Turna Balığı Yakalama Yarışmaları Şenliği' mizin hemen öncesinde derneğimiz forumuna üye olup 7-8 Mayıs 2011 tarihleri arasında yaptığımız şenliğimiz sonrasındaki ödül töreninde yüzünü ilk defa gördüğüm (Geçen senedeki şampiyonumuz Erol TOĞAY' ın yüzünüde ilk defa orada görmüştüm) amatör balıkçı ağabey ve kardeşlerimin yerinde olmayı inanın çok isterdim...

Kemal abi affına sığınarak birşeyler yazmak geldi içimden...
Alnının akı, bileğinin gücü ve şansınında yardımı ile 1. olduğun için seni tekrardan tebrik ediyorum.
OLTACILARDER yönetimi olarak dernek üyelerimizden görevli arkadaşlarımızla birlikte her sene olduğu gibi olanca gücümüzle gerçek amatörlerin hakkının yenilmemesi için canla başla mücadele ettik.
Bunda başarılı oldu isek ne mutlu bize...
OLTACILARDER Geleneksel 5. Turna Balığı Yakalama Yarışmaları Şenliği' mizde acaba neler olacak diye şimdiden düşünmeye başladım desem yalan olmaz

Başta İbrahim ağabey olmak üzere ekip arkadaşlarına selamlar.

Sürdürülebilirlik adına gerçekleştirilen her etkinlikte şansınızda yanınızda olsun.
Bir yerlerde karşılaşır isek sakına benim tanımamı beklemeden kardeş nasılsın demeyi ihmal etmeyin. İnanın o gün bu gündür daha halen kim birinci oldu kim ikinci oldu bana göre hayal gibi

Not: Sizdeki resim ve videoları orjinal hali ile derneğimize ulaştırırsanız sevineceğim.
Bizden birinci falan yok, hatta ve hatta balık bile tutan yok, ama yüzünüzü görüp beşdakkada olsa muhabbet edebildikya, bizden bahtiyarı yok...

mehteran isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.05.11, 15:35   #149
Nuri ERTİK

Nuri ERTİK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Nuri ERTİK
Memleket:Eskişehir
Kan Grubu: B Rh (-)
En İyi Avı: Yayın,35 kg, Aras
Referans:
Nuri ERTİK will become famous soon enoughNuri ERTİK will become famous soon enough
Alıntı:
mehteran Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Al bendede okadar vallahi.. İğne kutusu beklerken, stizen marka kol saati çıktı..

Bizden birinci falan yok, hatta ve hatta balık bile tutan yok, ama yüzünüzü görüp beşdakkada olsa muhabbet edebildikya, bizden bahtiyarı yok...
Offf...
Helel o bal var yaaa...

Nuri ERTİK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.05.11, 20:41   #150
Yücel Canvar

Yücel Canvar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Yücel Canvar
En İyi Avı: Kral balıkçı kaşığı ile yakaladığım 67 cm turna
Referans:
Yücel Canvar is on a distinguished road
Alıntı:
mehteran Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Gürkan abi çok ince değinmişsin! ama yıkıldım valla gülmekten.Önümüzdeki sene kol saatlerini kaldrıp yerine çok değerli iğne kutularını koyacaklarına eminim.

Başkanımın böyle büyük bir organizasyonda bine yakın yada fazla katılımcıyla ayrı ayrı ilgilenmek kendisini baya yormuş vede ilgisiz gibi görünebilmiştir. Sonunda da ortayada böle güzel espirili yorumları doğurmuş. Valla gürkan abi bayıldım yorumlarına harikasın...

Yücel Canvar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
bala, balık avı, kesikköprü, oltacılarder, turna

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Sponsorlar