|
|
|||||||
| Gerçekleştirilen Tatlı Su Organizasyonları Gerçekleştirdiğiniz Tatlı Su Organizasyonları Hakkında Herşeyi Burada Paylaşabilirsiniz |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#141 |
|
Konu ERDEM tarafından (18.05.11 Saat 12:30 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#142 | |
|
Alıntı:
![]()
|
||
|
|
|
|
|
#143 |
|
abi arşivden yasin seni niye görmedim ben
|
|
|
|
|
|
|
#144 |
|
Emeği geçen herkesi canı gönülden tebrik ederim, nice şenliklere inşallah.
|
|
|
|
|
|
|
#145 |
|
Başta, Sayın Başkan ve Yönetim Kurulu olmak üzere, bu organizasyonun planlanmasında, hazırlanmasında ve gerçekleştirilmesinde emeği geçen herkesi kutluyor ve sonsuz teşekkürler ediyorum. İlk defa katıldığımız bu organizayonda gerçekten çok keyifli saatler yaşayarak güzel bir hafta sonu geçirmiş olduk. Ayrıca, Bottan En Büyük Balık katagorisinde birinci olan ekip arkadaşım, sevgili abim Kemal AYGAN' ı da kutluyor başarılarının devamını diliyorum. Diğer katagoride birinci olan küçük kardeşimizi de kutluyor şansının ve kısmetinin bir ömür boyunca daim olmasını dileyerek gözlerinden öpüyorum. Aşağıda, turnuva sırasında fotoğraf makineme ve kamerama takılan görüntüler var. Burada, elimdeki görüntülerin çokluğundan ve uzunluğundan dolayı, kusura bakmayın ama genelde bize ait dakikalar var. Şimdiden izleyen izlemeyen herkese sonsuz teşekkürler. Bir sonraki organizasyonda tekrar görüşmek üzere HOŞÇAKALIN... |
|
|
|
|
|
|
#146 |
|
Emeği geçen herkese teşekkürler........
Şahsım adına böyle güzel bir organizasyona 40 yaşımdan sonra katıldığım için geçen yıllarım adına çok üzgünüm ama ayrıca ilk turnuvamda botla yarışma kategorisinde 1.çilik almış olmamdanda aynı derecede duyduğum bu mutluluk için Sayın Başkan ve Yönetim Kurulu olmak üzere, bu organizasyonun planlanmasında, hazırlanmasında ve gerçekleştirilmesin.de emeği geçen herkesi kutluyor ve sonsuz teşekkürler ediyorum .
|
|
|
|
|
|
|
#147 |
|
Bu sene 4. sünü düzenlediğimiz Geleneksel Turna Balığı Yakalama Yarışmaları Şenliği' mizin hemen öncesinde derneğimiz forumuna üye olup 7-8 Mayıs 2011 tarihleri arasında yaptığımız şenliğimiz sonrasındaki ödül töreninde yüzünü ilk defa gördüğüm (Geçen senedeki şampiyonumuz Erol TOĞAY' ın yüzünüde ilk defa orada görmüştüm
) amatör balıkçı ağabey ve kardeşlerimin yerinde olmayı inanın çok isterdim...Kemal abi affına sığınarak birşeyler yazmak geldi içimden... Alnının akı, bileğinin gücü ve şansınında yardımı ile 1. olduğun için seni tekrardan tebrik ediyorum. OLTACILARDER yönetimi olarak dernek üyelerimizden görevli arkadaşlarımızla birlikte her sene olduğu gibi olanca gücümüzle gerçek amatörlerin hakkının yenilmemesi için canla başla mücadele ettik. Bunda başarılı oldu isek ne mutlu bize... OLTACILARDER Geleneksel 5. Turna Balığı Yakalama Yarışmaları Şenliği' mizde acaba neler olacak diye şimdiden düşünmeye başladım desem yalan olmaz ![]() Başta İbrahim ağabey olmak üzere ekip arkadaşlarına selamlar. Sürdürülebilirlik adına gerçekleştirilen her etkinlikte şansınızda yanınızda olsun. Bir yerlerde karşılaşır isek sakına benim tanımamı beklemeden kardeş nasılsın demeyi ihmal etmeyin. İnanın o gün bu gündür daha halen kim birinci oldu kim ikinci oldu bana göre hayal gibi ![]() Not: Sizdeki resim ve videoları orjinal hali ile derneğimize ulaştırırsanız sevineceğim. |
|
|
|
|
|
|
#148 | ||
|
Alıntı:
İğne kutusu beklerken, stizen marka kol saati çıktı..![]() ![]() Alıntı:
|
|||
|
|
|
|
|
#149 | |
|
Alıntı:
Helel o bal var yaaa...
|
||
|
|
|
|
|
#150 | |
|
Alıntı:
Başkanımın böyle büyük bir organizasyonda bine yakın yada fazla katılımcıyla ayrı ayrı ilgilenmek kendisini baya yormuş vede ilgisiz gibi görünebilmiştir. Sonunda da ortayada böle güzel espirili yorumları doğurmuş. Valla gürkan abi bayıldım yorumlarına harikasın...
|
||
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| bala, balık avı, kesikköprü, oltacılarder, turna |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Sponsorlar | ||
|
|