|
|
|
#1071 |
|
hakan sen ne zaman müsaitsin
|
|
|
|
|
|
#1072 |
|
abi ben anca pazar 3 te işten çıkacam ozaman gelebilirim ama siz benim için organizasyonunuzu bozmayın keyfinize bakın
|
|
|
|
|
|
#1073 |
|
valla bu iş meselesi hepimizin boynunu büküyo mesela ben vardiyalı çalışıyorum pazar hafta tatilim başkanım ve asker 1 ne zamandır grubu toplamaya çalışıyorlar akşam ahmet e c.tesi olurmu dedim onlar tamam dediler böyle gelişti program ama seninde fikirlerine açığız anca beraber kanca beraber
|
|
|
|
|
|
#1074 |
|
siz keyfinize bakın zaten başkan cezalı cezası cok ağır olacak dün beraberdik bişey söylemedi vardiyeli çalışmak hep boynumuzu büküyor ama yapacak bişey yok
|
|
|
|
|
|
#1075 |
|
Ya Gürkan ey güzel insan ben uzaktayım diye yapıyorsun değilmi bu çay partisini.
|
|
|
|
#1076 |
|
başkanla dün berabermişsiniz ama bence günahını alma.çünkü bu iş akşam 21.00 gibi gündeme geldi başkan yoktu muhtemelen oda bu sabah öğrenmiştir ama genede ceza vermek istersen sen bilirsin bizde faydalanırız o zaman =)
|
|
|
|
|
|
#1077 | |
|
Alıntı:
![]() ![]()
|
||
|
|
|
|
#1078 |
|
mustafa abi sana inat olsun diye yapıyor bunları [banada aynı]
|
|
|
|
|
|
#1079 |
|
ne hikmetse sen kütahyadayken haber vermiyor buradayken kendilerine ziyafet partisi düzenliyorlar bide diyorlar buyurun gelin böyle olmaz abi başkan cezalı
|
|
|
|
|
|
#1080 |
|
sevgili mehteran başkanım ben elimden geleni yaptım ama sen genede kurtulamıycan gibi gözüküyo ortalık karışacak
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| Çevresi, kütahya, organizasyon, platformu1, tartışma |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Sponsorlar | ||
|
|
|