|
|
|
#1 |
|
Eskişehir'den Selam...
Merhaba arkadaşlar ben Cihan Eskişehir'den katılıyorum hepinize saygılar.
Ben bu güne kadar avlanmak için kart çıkarmadım ve yeni öğrendiğim kadarıyla gerekliymiş bu konuda bilgilerinize ihtiyacım var .
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Cihan kardeş aramıza hoşgeldin
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Bizde hep çıkartıyoruz ama aslında mecburi değil
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
sanırım bu av izin belgesini bu sene zorunlu tutacaklar
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Aramıza hoş geldin Cihan, Amatör Balıkçılık Belgesi 2/2 TEBLİĞ dede belirtildiği üzere alınması mecburi bir belge değil, ve Tebliğ 4 yıllık. Ancak buna bir düzenleme getirildiğinde mecburi olabilir, şu anda böyle bir mecburiyet yok. Keyifli paylaşımlar dilerim...
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
aramıza hoşgeldin kardeş...
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
teşekkür ederim cahit abi herkeze hoşbulduk diyor saygılar sunuyorum.
şu sezon gelsin artık ya ben yerimde duramıyorun |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Cihan kardeşim aramıza hoşgeldin. Kalıcı ve takılımcı olmanı dilerim. Sezon henüs kapanmış değil, şayet irtibata geçebilirsek küçük bir organizasyon düzenleyebiliriz. Belgeye gelince bizler yıllar önce çıkarttırmıştık fakat zorunluluğu yok. Olmasada olur senin anlayacağın. En kısa zamanda birlikte olta atmak diliyimdir. Kütahyadan kucak dolusu selamlar.
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
cihan aramıza hoş geldin umarım kalıcı ve katılımcı olursun.
burada çok keyifli zaman geçireceğini ümit ediyorum. naçizane bende yaklaşık 4, 5,yıldır bu sevdaya gönül verenlerdenim avlanma belgem olmadı hiç soranda olmadı. gerekirse çıkarttırız yeterki bu işe ver. şimdiden güzel paylaşımlar diler sana rastgele diyorum. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Cihan hoş geldin.
Sezon kapanmadı ama bu mevsimde Eskişehirde iş yapan tek yer var orada da gece soğuktan donma riski var
|
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| Sponsorlar | ||
|
|