|
|
|||||||
| Oluşturulan Gruplar Oluşturulmuş Gruplar |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#781 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
#782 |
|
sen ara bi sor bakalım öğrende gidelim biz gürkan abiyle
|
|
|
|
|
|
#783 |
|
tamam kardeş olur işallah
|
|
|
|
|
|
#784 |
![]() ![]() kütahyada büyük sazanlarmı varmış hani nerde..![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#785 |
|
Doğma büyüme kütahya lıyım. Tuttuğum en büyük balık, çalköyden. 5.5 kğ aynalıydı. Birde bundan yıllar önce göller bölgesinden yayın alırdık, artık o yayınları bırakın yerinde şu an diz boyu ot bitiyor göletleri doldurdular. Şu an kütahya da benim bildiğim kadaryıla koca koca sazanların olduğu bir bölge yok. olsa mutlaka bilirim. Evliya celebiyide, Yunusemreyide iyi bilirim. Lütfan kardeşim şu yerin ismini öğrende özelden olsun bi mesaj at bana, aslı varmı yokmu bir bakalım.
|
|
|
|
|
|
#786 |
|
benimde kütahyada gitmedigim gölrt yoktur ama bende hiç bilmiyorum oyle koca koca sazanların oldugu yrleri varsa bilenler yazsında ögrenem benim bildigim birtek yer var orasıda eskişehir kütahya arası bi yerdi artık ordada yok ..bilemyorum
|
|
|
|
|
|
#787 |
|
yav ben birlaf attım ortaya hemşerilerim saldırıya geçti ama bana gecen sene söylemişlerdi ben arayayım yerlerin isimlerini ögrenir sizlerle paylaşırım işallah şimdi aradım telefonunu kapatmış ben size bildiririm olurmu hemşerilerim belkide sizin dediginiz gibi birşey kalmadı oralarda selametle
|
|
|
|
|
|
#788 | |
|
Alıntı:
|
||
|