|
|
|||||||
| Oluşturulan Gruplar Oluşturulmuş Gruplar |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#2071 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
#2072 |
|
Ağustosa kadar sabretmek lazım takozlar daha derindedir.
|
|
|
|
|
|
#2073 |
|
De get len. Sen Ağustostada gelemessin, abi işler yoğun deyip çekiliyorsun kenara. Çayını içmeye gelecem sen bize gelmesende biz biraz yüssüzüzdür.
|
|
|
|
|
|
#2074 |
|
Felent çayını ve gölleri söyledikte ne oldu gördün işte. Buraları ve şimdiki teknikleride söyliyelim onlarda kurusun değilmi. Kütahya ya geldiğinde haberim olsun. Ama bu sefer titremek yok.
|
|
|
|
|
|
#2075 | |
|
Alıntı:
iki saat önce babamın yanındaydım almış eline takımları tek tek ince ayar çekiyodu. Geçen sene o meşhur avlakta çok sabahladık takoz alamasakta 1kg lik vardı takılanlar . Orda yer ,zaman ve yemi iyi ayarlarsan mantarlı oltayla dahi en ufak alacağın 1 kg yoksa capak çok geliyor. Gürkan abi gel tabi her zaman beklerim abi kapılar sonuna kadar açık bu sene balığa gitmemekte aslında işle de ilgisi yok ama sebep şahane gelince anlatırım..
Konu serdar tarafından (16.07.08 Saat 18:57 ) değiştirilmiştir. |
||
|
|
|
|
#2076 |
|
biz artık zor geliriz oralara sen gelde balıga gidelim başkanım.Ogün hava soğuktu biliyon başkanım ondan titriyorduk
|
|
|
|
|
|
#2077 |
|
hakan abi yakşamlar abi yarın 10-11 halısaha org. var gelmek istersen senide bekleriz
|
|
|
|
#2078 |
|
Hayırlı akşamlar arkadaşlar. Keyifler iyidir inşallah.
|
|
|
|
|
|
#2079 |
|
Akşamdan sabaha kimseler gelmemiş anlaşılan. Ben genede bi günaydın diyeyim millete. Hayırlı işler diliyorum.
|
|
|
|
|
|
#2080 |
|
Herkese günaydın hayırlı işler arkadaşlar
|
|
|