|
|
|||||||
| Kamışlar Nerede, nasıl bir kamış kullanmalı Ava hangi kamışlarla gidilmeli Kamışlarda aksiyon ne demek ..... v.b. |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#11 |
|
Bu lbs nin kamış reaksiyonları tavsiye edilen ağırlıkla iyi sonuçlar alınmış
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
değişik markaların değişik aksiyonları var haklısın abi dediğin gibi markalarla değişiyor kesin bişey var ama diyorum ya değiştiriyorlar
|
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Alıntı:
şükrü abi markası ve resimleri link de mevcut yardımların için teşekkür ederim.. |
||
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#15 |
|
Selamun aleykum,
Kiymetli arkadasim,kamislari gule gule kullan baligi bol olsun.Madem yeni almissin benim sana onerecegim su;Parcali kamislar teleskopik kamislarla ayni degildir.teleskopik kamislar daha fazla agirliklar daha genis toleranlarla kullanilma hizmetindedirler.Mesela 75-150 gr.veya 100-300 gr,gibi.Bu gram araliklarinda atabilir kullanabilirsin.Karbonsa cok esnek degillerdir,fiber ise cok esnektirler dolayisiyle cok ileri atma zor olur.Ama parcali kamislar adeta yay gibidir.yalniz minumum atis agirligina ulasman gerekir ve toleransta cok genis degildir.mesela~60-80 gr.gibi,80-100 gr,gibi.Sana bir diger tavsiyem yalniz olarak test atislari yap ve atis seklini gelistir.Selamlar.(gramajlari asarsan ve atis seklini gelistirmezsen,kamisi ek yerinden kirarsin) |
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ben kırdım aynen böğle........
Bildigim 1 lbs 450 gr dır gerisini bilmiyorum.... |
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ben anlamadim şimdi bir çok yerde 1lbs 450gr diyor.
Kamış atarı 3.5lbs diyor. Bu durumda bu kamışın atarı 3.5x450=1350gr olmazmı? 450gr / 3.5lbs yapsak yine tutumuyor bir çelişki yokmu bu hesaplarda? Yardımcı olursanız sevinirim. |
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Alıntı:
![]() Atar değeri hesaplanması test değerine göre yapılır, zaten yukarıda açıklaması var ama ben oradaki %20 azaltmanın gerekli olmadığını düşünüyorum. Yada kamış aksiyonuna göre sert kamışlarda %20 artırıp, tam paraboliklerde %20 azaltabilirsin diyeyim. |
||
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| Sponsorlar | ||
|
|
|