|
|
|||||||
| Oluşturulan Gruplar Oluşturulmuş Gruplar |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1661 |
|
nerden interneti buldunda girdin siteye ahmet varmı öyle bir olanağın varsa iyi valla
|
|
|
|
|
|
#1662 |
|
herkeze hayırlı akşamlar başkanım mesajını aldım hazırlığı yap mısırları kaynat soğulcanı kaz emi
|
|
|
|
|
|
#1663 |
|
hayırlı akşamlar abilerim yav ahmet abi senin kaçmana gerek yok biz senin oltaları getirem izinle çıkartırız seni olmadı komutanın kulaklarını çekeriz olmazmı
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#1664 |
|
Günaydın Kütahya
|
|
|
|
#1665 |
|
Günaydın arkadaşlar ..Hayırlı günler..
|
|
|
|
#1666 |
|
Selamün Aleyküm Hayırlı işler
|
|
|
|
#1667 |
|
Aleykumselam,
Selamun aleykum, Hayirli sabahlar,hayirli gunler hemsehrilerim. |
|
|
|
|
|
#1668 |
|
günaydın arkadaşlar hayırlı işler
|
|
|
|
#1669 |
|
Vay vay ahmet kardeşim. Demekki imkanlar el vermişte girebiliyorsun. İnan çok sevindim arasıra gir böyle. Senin emrin olur. Yeterki abi ben şu zaman şu saatler arasında izin alabilirim deee. Valla yaparım senin için bi organizasyon. Özelden mesaj at yeter. Biliyorsun işte anlatmama gerek yok. Sana hayırlı teskereler diliyorum. Hele bi şu acemilik bitsin ozaman belki telden atlama imkanın olur. Şimdi seni salmazlar kolay kolay.
|
|
|
|
|
|
#1670 |
|
Herkese günaydın,
Gürkan abi bizim burada beni bulman çok kolay. İdari binada kapıdan girince karşında sekreterler var. Beni söyledin mi anında yanındayım. Ben fazla kafelere filan takılmıyorum. Fabrikaya işim düşmez dersen dışarda yada Serdar abinin dükkanda görüşebiliriz. Selamlar. Saygılar. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| Çevresi, kütahya, organizasyon, platformu1, tartışma |
| Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| Sponsorlar | ||
|
|