|
|
|||||||
| Oluşturulan Gruplar Oluşturulmuş Gruplar |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#141 |
|
Ulvi abi bu arada tuncay abi trakya takımına bir kelime bile yazı yazmamış gördüğünde bir sorsana özel bir nedeni varmı?
Onun ve senin gibi değerli büyüklerimizin takım sayfamızda yazılarını görmek bizleri mutlu ediyor bilesiniz. |
|
|
|
|
|
|
#142 |
|
Trakya'ya selam ve sevgiler.Özelden mi yazayım genelden mi derken buradan yazmaya karar verdim.Balıklar gerçekten de harika.Sevgili Kurtuluş,sendem ricam son yayınlanmış olan tebliği okuman.
Bir çok insanın tebliğden bihaber olduğu kanısındayım.Her ne kadar tebliğin tamamını ezbere bilmek gibi bir lüksümüz olmasa da en azından avlandığımız türle ilgili bölümlerini bilmek ve uygulamak gibi bir yükümlülüğümüz olduğunu düşünüyorum. Tebliğin alabalıkla ilgili bölümlerini okuyunca bana hak vereceğin düşüncesindeyim. Trakya'ya kucak dolusu sevgiler ve saygılar... |
|
|
|
|
|
|
#143 |
|
Herkese iyi akşamlar.
Trakya'dan balık haberleri var mı??
|
|
|
|
|
|
|
#144 | |
|
Alıntı:
Oltacılar.com'u bu nedenle çok seviyorum bilinçli bir oltacılık için önce kendimizin bilinçlenmesi sonra çevremizi bilinçlendirmemiz gerekir. Alabalıkla ilgili sirküleri detaylıca okudum adet olarak sirkülerdeki rakamdan fazla avlanmışız ve av zamanımızda yanlışmış. Avlak yerine sabah erken gittiğimizde bazen görüyorumda köylüler geceden ağ çekmiş oluyorlar bir keresinde yine böyle bir ağa rastlamıştım ağı sudan çıkarıp balıkları teker teker suya saldım ve ağı parçalayıp dere kenarına bıraktım. Ağdan çıkan balıkların bir tanesini bile almadım. Hazır balığı ben ne yapayım Mepsi atıp çekerken alanın peşinden gelişini görmem ve alanın yakalandıktan sornra kurtulmak için verdiği mücadele ve atraksiyon olmadıktan sonra ben ne yapayım alayı Benim için balıklar birer ticari değeri olan et parçası değilki eğer öyle görsem marketten veya balıkçıdan çok çok ucuza balık alırdım.Ama biz ne yapıyoruz 480km yol yapıp Eneze denize balığa veya 250 km yol yapıp alabalığa gidiyoruz. Bir zamanlar sirkülerden bi haberken sirküler dışında avlandığım için üzgünüm biligilendirme için tekrar tekrar teşekkürler. Konu kurtulus tarafından (16.02.09 Saat 21:35 ) değiştirilmiştir. |
||
|
|
|
|
|
#145 |
|
günaydin hayırlı günler
|
|
|
|
|
|
|
#146 | |
|
Alıntı:
![]() ![]() Trakyalı sensin haberler sende.. ![]() Merhaba Şenol..
|
||
|
|
|
|
|
#147 |
|
selam trakya
selam amatör balık avcıları selam sürdürülebilir avcılığa gönül vermiş yüreği büyük insanlar selam hepinize selam Konu Özkan TEMEL tarafından (17.02.09 Saat 14:20 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#148 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#149 |
|
Anlaşılmıştır.
Yani birimiz hepimiz hepimiz birimiz için diyorsun. 3 silahşörler pardon mahşerin 3 lüsü ![]() ![]() ![]() Doğrumu anlamışım abi? ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#150 |
|
Ulvi abi yine balıktasınız galiba ses soluk çıkmadığına göre. Sende olmasan tarakya takımını canlandıracak kimse yok abi benim vardiyalar uydukça yazmaya çalışıyorum. Takım olarak az kişiyiz galiba bir yoklama alsak kaç kişi olduğumuzu çıkartırız büyük olarak sen bir yoklama alsan en azından takımda kaç kişi var çıkartırız.
|
|
|
|
|
![]() |
|
| Etiketler |
| Çevresi, organizasyon, platformu, tartışma, trakya |
| Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |