|
|
|
#11 | |
|
Alıntı:
Bizim burdada bi kuş cenneti var efteni gölü diye yazın bohçaçıdan kışında silah sesinden kıyısında bile durulmuyor adı kuş cenneti her türlü av yasak ama o kitapta ölye onun gibi birşey mi bu? |
||
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Alıntı:
Yazdığın mesajda bir ton soru ve bir ton cevap var inan ![]() Birçok konu ile ilgili proje yapılabilir. İlerleyen günlerde onunla ilgili bir konu açar veya bu konu altında yazışırız. Sizin Efteni Gölü' nün proje ile ilgisi yok. Orada özel avlanma izin belgesi veya günlük avlanma fişi geçerli. Gerçi ne kadar uyuyorlar orasınıda tam olarak bilemiyorum ama yaşadığın ilin Kültür ve Turizm Müdürlüğü orayı aşağıdaki çekilde tanımlıyor. http://www.duzcekulturturizm.gov.tr/sayfa.asp?id=35 Ben yazılanlardan sadece kuşların uçabileceği sonucuna vardım ama sen ne dersin bilmem ![]() Bu Efteni Gölü konusu uzun süre önce forumda ele alınmıştı ama çok değinilmemişti. Konuya ait link aşağıda. http://www.oltacilar.com/tebligdeki-...asi-t5956.html Ormaniçi avlanma belgesi veya günlük avlanma fişi ile ilgilide bir hayli gelişmeler var. İlerleyen günlerde tefarruatlı bir şekilde açıklamaya çalışırım Mustafa. Aslında konuyu yakınen takip edenlerden biriside Tuncay abi. O da müsait bir anında ilgili bir konu açıp sizleri bilgilendirebilir. |
||
|
|
|
|
|
#13 |
|
Merakla bekliyorum başkanım...
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Arkadaşlar ANKARA civarı göletlerede 128 bin adet balık yavrusu bırakıldı(kaynak haber türk doga sayfası).Buralara yasak getirilmedi sadece avlanan avcıların yavru balık konusunda daha duyarlı olması isteniyor.
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Arkadaşlar evrağı yükleme yapamamışım, tekrardan gönderdim.
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Serhat yazı bu ise konu ile bir alakası yok kardeş bu yazının.
Veya var ise sana zahmet nasıl bir alakası vardır yazarsan sevinirim. |
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Alıntı:
cevaplamaya çalıştım. Saygılar sevgiler |
||
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Alıntı:
Gittik BSGM' ne sorduk. Yok öyle bir şey... İl veya İlçe Tarım Müdürlüğü' ne konu ile ilgili bir dilekçe verip hangi göl ise isminide belirterek neden yasak olduğunu sorup aldığın cevabıda bizlerle paylaşabilirsen sevinirim Serhat. Foruma yazamıyorsan telefon numaram sende olması lazım. Ara elimizden ne geliyor ise yapalım kardeşim. Rastgele... |
||
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| Sponsorlar | ||
|
|
|