Alıntı:
M.Serkan İNANÇ Nickli Üyeden Alıntı
Değerli arkadaşlar,
Bildiğiniz üzere 01 Nisan 2012 günü tüm yurtta Doğal alabalık ve Turna Balığı zaman yasağı bitiyor....
Bugün bir çok arkadaşımıza hafta sonu ne yapalım diye sorduk.
Hemen hemen herkes Kesikköprü' ye gidelim dedi.
Dolayısıyla 01 Nisan 2012/pazar sabahı tüm dostlarımızı Kesikköprü Barajındaki Dede Oğuz' un mekanına bekliyoruz...
Yani 01 Nisan sabahı KESİKKÖPRÜ' deyiz.... 
|
Alıntı:
çupra güven Nickli Üyeden Alıntı
bence bu nisan bir şakası olsa gerek ,turna için bu kadar acele etmeye gerek sular daha soğuk olduğu için balığın çıkacağını zannetmiyorum.yinede giden arkadaşlara rasgelsin şansınız bol olsun
|
Alıntı:
osmansezgin Nickli Üyeden Alıntı
bende gelmek isterdim ama arkadaşlarla başka bi mekana gitmeyi düşünüyoruz kesikköprü tarafı ve hatta iç anadolu bölgesi sağnak yağışlı görünüyor. inşallah güzel bir gün olur herkeze rasgele
|
Alıntı:
hakkinen Nickli Üyeden Alıntı
Bu buluşmaya bende gelmek isteerdim ama bundan yaklaşık 15 veya 20 gün önce arkadaşlarla kararlaştırmıştık 1 nisanı umarım başka bir organizasyona katılırım inşallah
|
Amacımız 2/2 tebliğe göre avcılığı serbest olan balıklardan yakalayıp mangalda veya tüpün üzerindeki yağda pişirip afiyetle yemek olsaydı KESİKKÖPRÜ' de buluşalım demezdik.
Bence BIRAKIN başka yerleri ve işleri.
Hatta uğruna onca emekler verdiğimiz o güzelim balıkları
Zamanın birinde Kesikköprü için ne yaptın diye soran olursa; mangal yakıp keyfime baktım demek bile bence yeterde artar...