|
|
|
#11 | ||
|
Alıntı:
Gayet net ve açık özetlemişsin, ellerine sağlık. Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
#12 |
|
Abi, kopyala yapıştır yaptım yine,
Yasa maddelerini tek tek yazmak zor da ![]() Ama yorumlar tamamen benim üretimim
|
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Alıntı:
Demek ki söylenenler doğruymuş.. ![]() ![]() Bu konu ile ilgili yapılan bir girişimimiz var mı acaba? Yada Tuncay Ağabey'in dediği gibi Federasyona iletelim durumu, onlar ilgilensinler. Çünki daha üst merci nede olsa... |
||
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Alıntı:
Konuyu paylaştığın için teşekkür ederiz. Mesajımı almışssın, mesaj yerini bulmuş. İncinecek kırılacak bir şey yok. Türkiye'nin meseleleri bellidir, bunların arasında bizim ( amatör balıkçıların ) meselelerimiz de vardır. Bir çoğu bilerek ya da bilmeyerek göz ardı edilmektedir ( şimdilik ). Meselenin altını çizebiliyorsak ne mutlu bize. Umudumuz, yapanın yanına kar kalmayacağı ileri bir Türkiye'dir. |
||
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Alıntı:
![]() http://www.oltacilar.com/konyali-ama...lem-t9799.html |
||
|
|
|
|
|
#16 |
|
Konu federasyon tarafından gündemde. Konyalı amatör balıkçılarla protestolar devam ediyor.
|
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Alıntı:
Durum YASA DIŞI... yani yasaklamak kanuna aykırı... Neyin gösterisidir anlamadım... Yasaya aykırı davrananlar hakkında suç duyurusunda bulunursun. Gösteri yapacaksan gider orada avlanırsın ve seni engelleyenler ya da sana ceza verenler hakkında, hak gaspından tut görevi kötüye kullanmaya kadar dava açarsın... Böyle sokak süpürmek neyin nesi? Neyin şov işi? Ben bunu anlamadım açıkçası. |
||
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Alıntı:
|
||
|