|
|
|||||||
| Gerçekleştirilen Tatlı Su Organizasyonları Gerçekleştirdiğiniz Tatlı Su Organizasyonları Hakkında Herşeyi Burada Paylaşabilirsiniz |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#121 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#122 |
Bensiz organizasyon haaa ![]() muhteşemsiniz.... |
|
|
|
|
|
|
#123 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#124 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#125 |
|
Tek kelimeyle muhteşem kareler eline koluna yüreğine sağlık erol abi saygılar
)
|
|
|
|
|
|
|
#126 |
|
kardeş sende olsaydın dahada muhteşem olacaktı. (ama kader engelledi ne yapalım, inşallah bunu kısa zamanda telafi etmek ümidi ile bu arada bizden daha muhteşem olan biri var, EROL abi, ellerinden öpüyorum. ellerine ve denklanşörüne sağlık, erol abi çok güzel kareler çekmişsin tşk. gerçekten mükemmel bir organizasyondu her ne kadar hava soğukta olsa oradaki atmosfer çok sıcaktı tabi ilk defa karşılaşanlar var onlarla tanıştık, bundan önceki organizasyonda tanışıpta tekrar karşılaşıp kucaklaşmak sarılmak, oda ayrı bir güzellik ayrı bir duygu, inşallah ileriki turnovalarımız ve org,larımız daha daha güzel olacak, DERNEK yöneticilerimize ve organizasyonda emeği geçen bütün arkadaşlarıma tekrar tekrar teşekkür ediyorum. SAYGI ve SEVGİLER sunuyorum. |
|
|
|
|
|
|
#127 |
|
Süper bir organizasyon olmuş emeği gecen başta Serkan Başkan olmak üzere herkese tesekkür ederim.
|
|
|
|
|
|
|
#128 |
|
sevgili
selçuk kardeşim o zaman sincandaki organizasyona geleceğini 4 gözle bekliyorum,umuyorum. |
|
|
|
|
|
|
#129 |
|
Orada olmak ve bu güzel ortamı görmekde bize yeter her ne kadar balık tutamasakta, ödül alamasakta, çekiliş yapılıpta binlerce hediye arasından 1 çekirdek bile çıkmasada
oltacılarder i çok seviyoruz ve seneye inşallah tekrar katılmayı şimdiden istiyor ve bekliyoruz....170 katılım no ertan bartan
|
|
|
|
|
|
|
#130 |
|
Keşke daha uzun kalıp yarışmak kısmet olsaydı.
Akşam kısada olsa uğrayıp dostlarla muhabbet gibisi yok. Herşey gönlünüzce olsun. |
|
|
|
|
![]() |
|
| Etiketler |
| bala, balık avı, kesikköprü, oltacılarder, turna |
| Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| Sponsorlar | ||