|
|
|||||||
| Gerçekleştirilen Tatlı Su Organizasyonları Gerçekleştirdiğiniz Tatlı Su Organizasyonları Hakkında Herşeyi Burada Paylaşabilirsiniz |
![]() |
|
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#41 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Konu OLTACILARDER tarafından (11.05.11 Saat 22:40 ) değiştirilmiştir. Sebep: . |
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
Konu OLTACILARDER tarafından (11.05.11 Saat 22:41 ) değiştirilmiştir. Sebep: . |
|
|
|
|
|
|
#46 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2012 Yılında Yapılacak Olan OLTACILARDER Geleneksel 5.Turna Balığı Yakalama Yarışmaları Şenliği'mizde Tekrardan Buluşabilmek Ümidi İle Sürdürülebilirlik Adına Çaba Sarfedip Avına ve Avlağına Değer Veren Doğa Aşığı Amatör Balıkçı Dostlara Ankara'dan Saygı ve Selamlarımızı Sunuyoruz. Rastgele... Konu OLTACILARDER tarafından (11.05.11 Saat 22:42 ) değiştirilmiştir. Sebep: . |
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
Hepsi ile olmasada, dostlarla kucaklaşıp aynı havayı teneffüs etmenin mutluluğu içindeyim..
Amacımız balık tutmak değil, dostlara destek vermektir.. Geç saatlerdede olsa avlak yerine uluştağımızda bütün yol yorgunluğunu unutarak ayakta yakalayabildiğimiz dostlarımızla kısa kısada olsa sohbet etme ve yüzlerini görme şansımız oldu.. Sürdürübelebilir amatör balıkçılık için herzaman yanınızda ve desdekçiniz olmaya devam edeceğiz.. Emeği geçen bütün arkadaşlara sonsuz teşekkürler. 2012 deki organizasyonun tarihi bellimi ![]() Ben birşey anlamadım bu seferkinden, nasip olursa daha erken geleceğim inşallah. |
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Fotoğraflar ve organizasyon gerçekten müthiş ve çok başarılı gözüküyor. Böyle bir organizasyonu yapmak gerçekten öncelikle yürek, Fedakarlık ve tecrübe ister kanısındayım. Orada olamamak ve o havayı teneffüs etmemek gerçekten benim için ve tüm olta ve doğa dostları için çok büyük eksiklik ve kayıptır diye düşünüyorum. AKILLARDA VE ANILARDA İZ BIRAKMAK İÇİN GEREKEN HER ŞEY ELDEN GELDİĞİNCE FAZLASIYLA YAPILMIŞ. Emeği geçen herkese en büyüğünden en küçüğüne kadar sonsuz saygı ve teşekkürlerimi yolluyorum. Bravo tebrikler abiler.
|
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
Evet başkanım herşey çok güzeldi...
|
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
Muhteşem bir gün geçirmişsiniz... Yine kısmet olmadı katılmak ama inanın gönlüm sizlerle idi... İyi ki varsınız...
Serkan Başkanım iyiki seni tanımışım... |
|
|
|
|
![]() |
|
| Etiketler |
| bala, balık avı, kesikköprü, oltacılarder, turna |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |