|
|
|||||||
| Gerçekleştirilen Tatlı Su Organizasyonları Gerçekleştirdiğiniz Tatlı Su Organizasyonları Hakkında Herşeyi Burada Paylaşabilirsiniz |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#21 |
|
Ne mutluki;
benler bizler oluyor, bizler çoğalıyor, avlaklara sığmıyoruz.. Hep bilinçli, hep sağlıklı, hep beraber, hatırlanacağız hatırlatacağız, öğreneceğiz öğreteceğiz.. var olun siz çevre ve doğa dostları.... |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Çok güzel görüntülerle süslenmiş, dostluk, beraberlik ve dayanışma adına keyif verici bir etkinliği gerçekleştiren OLTACILAR-DER'in değerli üyelerini kutluyor, nice avlarda daha büyük mutluluklar diliyorum. Doğa dostu bir derneğin kalitesini baştan sona yansıtan bu tabloların avlaklardaki tüm amatörlere örnek olması dileğiyle hepinize rastgele, sağlıcakla kalınız.
|
|
|
|
#23 |
|
Bütün ekebi ayakta alkışlıyorum, teşekkürler Oltacılarder.
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
organızasyonda emegi geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ederim..OLTACILARDER çatısı altında nice nice orglar diyorum.sanalda beraber oldugum insanları reel olarak görmek benim için ayrıca bir mutluluk inş hep beraber oluruz..
OLTACILARDER |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Balık bahane dostluk şahane demek bu oluyor herhalde
Helal olsun ustalar süper show aramızda ne cevherler varmış bilmiyordum ![]() ![]() Amatör balıkcı nedir sorusuna böyle kareleri göstermek lazım ![]() Öncelikle katılan emeği geçen herkese teşekkürler. balık tutulamadı fakat yeni doslar tanıdık şimdiye kadar yapılanlar ve yapılması düşünülen faaliyetler masaya yatırılıp tartışıldı kısaca bana göre verimli bir o kadarda zevkli dostluk ve kardeşliğin ön planda olduğu bir bearaberlik oldu. Rasgele. |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Gerçekten güzel bir birliktelik oldu.OLTACILARDER'in gelişmesi ve mücadelelerine devam etmesi için bu organizasyonlarımız devam edecek.
|
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Alıntı:
Öncelikle katılan emeği geçen herkese teşekkürler. balık tutulamadı fakat yeni doslar tanıdık şimdiye kadar yapılanlar ve yapılması düşünülen faaliyetler masaya yatırılıp tartışıldı kısaca bana göre verimli bir o kadarda zevkli dostluk ve kardeşliğin ön planda olduğu bir bearaberlik oldu. Rasgele.[/QUOTE] Abi sanırım kolbastı yıda güzel oynamışlar gibi bakarmısın ![]()
|
||
|
|
|
|
#28 |
|
OLTACILARDER 04-05 Nisan 2009 Çanıllı Barajı Organizasyonu.
Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneğinin güzel paylaşımlar ve yeni dostlarla birlikte harika bir organizasyon daha geride kaldı.Yapılan toplantı konuları hakkında tüm arkadaşlarımızın fikir ve düşünceleri doğrultusunda kararlara varılarak uygulamaya geçildi.Herzamanki gibi OLTACILARDER'in sürküler dahilinde avlanmayan şahıslara vermiş olduğu tapkiler harikaydı.Yeni katılımda bulunan arkadaşlarımızın ve müdaimlerin gecenin ilerliyen saatlerinde Ankara havaları eşliğinde oynamaları adeta bir düğün öncesi mutluluk tablosuydu. Kısacası sizlerle birlikte olmak herzaman harika.Sizleri Seviyorum OLTACILARDER bireyleri
|
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Alıntı:
Bu platformda ESAPDER OLTACILARDER kuruldu sırada İstanbul Düzce ve diğerleri var inşallah yakın zamanda sayımız artacak ve amatör balıkcılık nasıl yapılır doğrusu nasıl olur doğa nasıl korunur herkes öğrenecek. RASGELE. |
||
|
|
|
|
#30 |
|
Organizasyon, fotoğraflar, keyifler, herşey muhteşem. Paylaşım için ayrıca teşekkürler...
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| Sponsorlar | ||
|
|
|