|
|
|||||||
| Oluşturulan Gruplar Oluşturulmuş Gruplar |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#4291 |
|
Hayırlı günler arkadaşlar.
|
|
|
|
|
|
#4292 |
|
Selam arkadaşlar herkese iyi hafta sonları
Şu an toplantı için çıkıyorum inşallah gelen çok olurda tanışırız. Benim tayfadan 4-5 kişi olacağız büyük ihtimalle |
|
|
|
|
|
#4293 |
|
Selam arkadaşlar Kütahya Takımı olarak bu gün güzel bir toplantı yaptık.Daha önceki ilk toplantıya nazaran busefer katılımcılar bayağı fazlaydı ben 16 kişi saydım katılan tüm arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ederim
|
|
|
|
|
|
#4294 |
|
Hayırlı olsun. Başta Gürkan abi olmak üzere gayretlerinden dolayı Kütahyalı dostları tebrik ediyorum.
|
|
|
|
#4295 |
|
Sağolasın murat kardeş artık bu emekleme faslı ama yakında ayağa kalkıp yürüyeceğimizden eminim
|
|
|
|
|
|
#4296 |
|
Buna hiç şüphem yok
|
|
|
|
#4297 |
|
Herkese selamlar. Bugünkü toplantı çok güzel ve yapıcıydı.Aslında potansiyel çok fazla,sadece daha fazla kitleye bir şekilde ulaşmak lazım.Gereken neyse yapılacaktır hep birlikte. En kısa zamanda görüşmek üzere,kalın sağlıcakla.
|
|
|
|
|
|
#4298 |
|
Kütahya,mın güzel insanları cümleten iyi akşamlar.
![]() Yapılmış olan tanışma kaynaşma toplantımızda iştirak eden balıkçı dostlara teşekkürler üç tük beş olduk şimdi ise onbeş olduk zamanla çoğalacağımıza inanıyorum ..
|
|
|
|
|
|
#4299 |
|
İyi akşamlar arkadşlar. Bu günkü ortam çok güzeldi. Muhabbet süperdi. İnşallah bu grup layık olduğu yere gelecektir. Gereken neyse herkesin üzerine düşeni yapacağından kuşkum yok. İnşallah yeni buluşmalarla ortamı dahada samimileştiririz.
|
|
|
|
|
|
#4300 |
|
selamınaleyküm ben geldim abiler
|
|
|