Anasayfaya Git!

Go Back   Balık Avı ve Amatör Balıkçılık Olta Malzemeleri Kamışlar

Uyarılar

HEM KENDİ SAĞLIĞIN HEM DE AİLE BİREYLERİNİN SAĞLIĞI İÇİN EVDE KAL, SAĞLIKLI KAL

Kamışlar Nerede, nasıl bir kamış kullanmalı Ava hangi kamışlarla gidilmeli Kamışlarda aksiyon ne demek ..... v.b.

Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 20.08.11, 11:29   #1
iLK_KaN

iLK_KaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye Adı: Mustafa FIRINCI
Memleket:DÜZCE
Kan Grubu: 0 Rh (-)
En İyi Avı: Geri salacaklarım
Referans:
iLK_KaN will become famous soon enoughiLK_KaN will become famous soon enough
2 parçalı modern sazan kamışları hakkında tavsiye

bir kaç aydır bu kamışlara ve sehbalara kafayı takmış durumdayım... yarışmada kullananları sorularımla çıldırtıp daha sonra bir çift almayı planlıyordum fakat sabredemedim (Bi ihtimal yarışmayakadar alırım) yarışmada belki yarışmacılar iyi tarafından kalkmamış olur sıkıntı olmasın şimdiden fikir alamaya başlıyayım ))

Öncelikle aklımdan geçen iki marka var Shimano ve fox aslında bir iki marka daha var ama isimlerini hiç duymadıgım için pek yanaşmadım tavsiye edebileceğiniz markalar varsa fark etmez. genelde 100-125 ggr kurşunlar kullanıyorum. üstündeki değerlerden pek birşey anlamadım (cins cins birimler) mesala şu şekilde bi kamış var

FOX rangemaster 12 ft 2,75 (360 cm ve 80gr atarlı mı demek?) yada bu fox markasının çeşitli grupları var fox warrior s serisi ki bu efsane gibi birşey sanırım )) - rangemaster - medhotmaster - legend gibi uzayıp gidiyor....

kullananlardan fikir almak daha iyidir çok üst fiyatlarda olmayan bi marka ve grup tavsiye ederseniz sevinirim

Facebook'ta Paylaş
iLK_KaN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 7 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 7 Misafir)

Sponsorlar