|
|
|
#41 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
ne güzel insanlarsınız gülen yüzleri görmek çok güzel inşallah birgün bende olabilirim aranızda...
|
|
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Alıntı:
Aramızda olmak çok basit birşey, Doğaya ve çevreye saygılı tüm dostları bir arada görmek istiyoruz, yapacağımız tüm mücadelelere sizi de bekliyoruz, yoksa zamanla o avatardaki resimlerinizde olmayacak. Saygılarımla. |
||
|
|
|
|
|
#44 |
|
O kadar resim çekilmiş bir ben yokum resimlerde. Ne zaman çektiniz resimleri, bana gıcığınız neydi
Bir dahada yok organizasyon falan Zaten o gün yaş günümdü Serkan başkan, Peker Kaya Fedai ve Köşkeroğlu dışında yaş günümüde kutlayan olmadı. Gelmiyorum ben hiç bir yere bundan sonra
Konu Necat ÇETİNCEVİZ tarafından (09.04.12 Saat 18:32 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
Ayıp ettin Necat abi, senin resmin olmaz olurmu bende 150 tane resim vardı az ekledim arada kaybolmuş sen yine düşüncelerinden vazgeçme.
Buda benden ilave olsun al senin resim benden olsun.
|
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
Kardeşime bak yaa .Resim iste bilader ben başkana hepsini gönderdim ama koyamamış herhalde.Bunlarda benden....
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
Merhaba abi kızma aranızdayım zaten yalnız yanınızda olcam inşallah birdahaki seferde bende bulunurum aranızda
|
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Sağolun dostlar yüreğim soğudu
Allahtan sitem ettimde fotolar ortaya çıktı. Bişey değil hanımı inandıramıyacağız orda olduğumuza ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#49 | |
|
Alıntı:
İşini garantiye al bir dahaki sefere kendi resimleri kendin çek. Yoksa Allah korusun... ![]() ![]()
|
||
|
|
|
|
|
#50 | |
|
Alıntı:
Bizim bir abimiz var balığa pek gidemez zaman zaman gider, onuda nasıl ayarlamış biliyonmu, mesafeye göre hanıma rüşvet veriyormuş yengede ona izin veriyormuş, yakın mesafe 50 uzak mesafe 100tl.miş istersen o taktiği uygula rahat ederesin diye düşünüyorum.![]() ![]()
|
||
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Sponsorlar | ||
|
|
|