|
|
|
#71 |
|
Kesikköprü için durum pek iyi değil hava yağmurlu gözüküyor bilmem gitmeye değermi ?
|
|
|
|
|
|
#72 |
|
ankaranın doğusuna doğru yağış devam ediyor bilemiyorum kesikköprü yarın ne olur ben sabaha doğru uydudan bakıp öyle bir yer kararlaştırmayı düşündüm
|
|
|
|
|
|
#73 |
|
Musa senin içinse sazda çalarız, gitarda kısmetde varsa
|
|
|
|
|
|
#74 |
|
Mustafa abim benim,teşekkürler..
![]()
|
|
|
|
|
|
#75 | |
|
Alıntı:
Bak senin ismin olmayınca Erhan abide acabada kalmış ![]() Vallahi benim için her yer uyar. Kime sorduysak Kesikköprü' ye gidelim dediler diye böyle bir konu açtık.. |
||
|
|
|
|
#76 |
|
Yarın kesikköprüye gelecek arkadaşların sağlam giyinmesi yağmurluk ve çizme getirmeleri sağlıkları açısından iyi olacaktır
![]()
|
|
|
|
|
|
#77 |
|
Palto bi de...
Palto, mont, kar başlığı neyim...
|
|
|
|
|
|
#78 |
|
Biz Nuri abiye inat sabah 05:00 gibi yola çıkıp 05:30 civarlarında Gölbaşı'ndaki shell benzinlikte olacağız.
Her zamanki gibi shellin yanındaki PTT nin önünde buluşalım. Hava yağmurlu olursa dışarı çıkmadan dörtlüleri yakarak araçlarda bekleyelimki Nuri abiyi üzmemiş oluruz ![]() OLTACILARDER İzmir üyelerinden Ufuk KULA arkadaşımızda Nuri abiye inat az sonra İzmir' den uçağa biniyormuş ![]() Ufuk Kula (Nuri abiye inat İzmir' den )Mustafa KORKMAZ Abdurrahman SOYLU |
|
|
|
|
|
#79 |
|
Bu sefer bensiz olsunda nasipse turna şenliğinde yapalım birşeyler abim...
|
|
|
|
|
|
#80 | |
|
Alıntı:
Yahu başkan, Kendim için mi yapıyorum... Ben sizleri çok seviyorum. Üşütüp iğne yemeyin diye tüm çabalarım... ![]() ![]()
|
||
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Sponsorlar | ||
|
|
|